Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos közösülés után?
Tudom, hogy 25% esély van a terhességre, de ha hüvelymosás is történt utána, az körülbelül mennyivel csökkenti ennek kockázatát?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Hallottatok már funkcionális meddőségről? Bármennyire is racionálisak vagytok, hogy összeraktok egy petesejtet meg egy spermiumot és viola! Csak azzal nem számoltok, hogy a női termékenységet és a menstruációt mennyire befolyásolja a nő érzelmi állapota. Pszichoszomatikus betegségekről csak hallottatok. A test és a lélek nem független.
Én amondó vagyok, hogy nem biztonságos védekezés, de mivel a pszichológiai tényezők is közrejátszanak, nem igazán lehet megmondani, hogy ki mennyire lenne termékeny "egyébként". Én kb. 2 éve megszakítással szeretkezem, sőt volt, hogy megszakítás se volt, és mégse lettem terhes. Azt nem gondolom, hogy terméketlen lennék, de persze ez majd a jövőben kiderül. Viszont engem 10 éves koromtól 20 évesig molesztált az apám, így úgy gondolom, nálam valószínűleg erősebben működhet ez az "ösztön":
Egyébként meg úgy vagyok vele, hogy ha Isten gyermeket akar nekem adni, akkor ad, ha nem, akkor nem. De még amíg nincs egy gyermekem se, nem kockáztatnám, hogy a nemzőképességem tönkremenjen az abortusztól: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
22/N
És még ez egy jó cikk szerintem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!