Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletta? Megszakításos közösülés?
Fél éve végetért a párkapcsolatom, és abbahagytam a tablettát, főleg azért, mert voltak trombózisra utaló jelek.
Tegnap szeretkeztem a volt párommal, megszakítással csinálta (eddig ilyen nem volt köztünk), szerinte biztonságos, mert 2-3 másodperccel előbb kivette, ráadásul 1-2 nap múlva kell nekem megjönnie.
Ti azért bevennétek esemény utánit? És azt hol kell kérni, mekkora procedúra?
Létezik olyan hogy előváladék, szóval valamennyi esély így is van a terhességre.
Esemény utáni tablettát a nőgyógyász írhat csak fel, 6000.- körül van.
Szerinted az lórúgás esemény utáni tabletta mennyivel biztonságosabb (trombózis szempontból), mint az alacsony hormontartalmú fogamzásgátló?
Képtelen vagyok követni a gondolatmenetet...
Én voltam a barátnőmmel eseményutániért, és neki a sürgősségire kellett mennie, ott valahogy eligazították soron kívül egy nőgyógyászhoz.
Szerintem nem árthat egy tabletta, úgy emlékszem 6.000 Ft.
Ja és irass fel enyhébb fogamzásgátlót a trombózisod miatt, anyu is ezért szedi most azt, amit én. A megszakításos "védekezésről" meg annyit, hogy nem érsz vele semmit, ugyanis van olyan, hogy előváladék amiben szintén lehetnek hímivarsejtek.
Ez a módszer nem biztonságos sajnos. Viszont, ha 1-2 nap múlva kellene megjönnie, kevés az esélye nagyon, hogy teherbeesnél, bár tudok olyanról, aki a menzije környékén esett teherbe.
Ez a tabletta nem a legjobb egészség szempontjából, de el kell dönteni, mi a jobb, ha nem szeretnéd megtartani a babát, az esetleges későbbi abortusz vagy az esemény utáni tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!