Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos közösülés után?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy 25% esély van a terhességre, de ha hüvelymosás is történt utána, az körülbelül mennyivel csökkenti ennek kockázatát?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2011. febr. 5. 13:38
21/33 anonim válasza:
Kérdezőnek: a hüvelymosással egy dologt érsz el, jó kis fertőzéseket hamarosan.
22/33 anonim válasza:
Kedves meddőző válaszoló! Ki mered jelenteni egy statisztikai adat alapján, hogy valaki meddő? Bocsánat, de ez szánalmas és nevetséges.
23/33 anonim válasza:
Még statisztika alapján sem lehet meddő valaki, főleg nem védekezési statisztika alapján.Az a meddő, aki nem védekezik és mégsem esik teherbe. A megszakítás pedig védekezésnek számít.
24/33 anonim válasza:
Na, jönnek a meddő nők tiltakozni...
25/33 anonim válasza:
Nem vagyok meddő, csak én értek a témához a meddőzőkkel ellentétben.
26/33 anonim válasza:
Hát igen, biztos mindenki meddő. Én rengeteg embert ismerek aki így védekeznek vagy évekig védekeztek így, és nem volt gond. Mi is 2 éve védekezünk így és semmi gond nincs. Mekkora baromság meddőségről beszélni istenem! Akik 1 év alatt nem esnek teherbe VÉDEKEZÉS NÉLKÜL, az lehet hogy meddő. És bármilyen hihetetlen az orvosok nagyon kevés esélyt adnak így a teherbeesésnek, kb. 1%ot. Az a szenzáció ha valaki így lesz terhes. Abban a 35%-ban zömmel a cigányok vannak, akik olyan szaporák mint egy mezei egér, ráadásul nem hiszem hogy képesek időben kihúzni, mert magasról sz@rnak a védekezésre. A magyarok meg örülnek ha teherbe tudnak esni.
27/33 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Vagy eddig még senkinek nem tűnt fel hogy az abortusz előtt várakozók 99%-a cigány??? Gondolom ők is azt mondják hogy "megszakítottuk". Egyébként nem vagyok rasszista, de engem baromira dühít hogy itt okoskodik a sok hülye, hogy márpedig mindenki tömje magát bogyóval, vagy húzzon gumit, mert csak az a védekezés, aki meg máshogy oldja meg, az egyből felelőtlen gyerekgyilkos. Az ilyennek azt mondom, húzzon egy egy cigánytelepre, és osztogasson óvszert, vagy győzze meg a cigányokat, hogy legalább a farkát húzza ki időben, és egyből megtizedelődne az abortuszok száma. Ugyanis nem egy cigány nő negyedévente jár abortuszra, ráadásul tök ingyen, hisz rászorult.
28/33 A kérdező kommentje:
jó kis vita lett ebből (:
mindenesetre köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 6. 09:27
29/33 anonim válasza:
Tényleg nagy marhaság amit itt írtok, a meddőséggel kapcsolatban. 7éve vagyok férjnél, 4évet így "védekeztünk", miután eldöntöttük, hogy babát szeretnék teherbe is estem. Most meg megint így védekezünk és nincs baba. Szóval van gyerekem és így védekezünk, több mint 4éven keresztül nem lettem terhes, mégsem vagyok meddő!!!
30/33 anonim válasza:
én is igy védekezek! nyugtassatok meg, h nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!