Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos közösülés után?
Tudom, hogy 25% esély van a terhességre, de ha hüvelymosás is történt utána, az körülbelül mennyivel csökkenti ennek kockázatát?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Én is remélem, hogy nincs igazam, ha szeretnél babát:) , de az előváladékban is lehet spermium, és ugye csak egyetlen egy kell és tud célba érni meg csodát tenni....
20/l
Olyan okosak vagytok itt mindannyian. Az orvos is, meg az is, aki hisz neki, meg az is aki megint az előváladékkal jön. Kicsit mélyebben bele kéne mászni a témába, elő a biológia szakos könyveket, lexikonokat, és saját magatoknak tudakolni dolgokat.
Én személy szerint 6 éve így "védekezek" és nálam sem történt semmi baj - kop-kop-kop.
Örvendek, hogy akadnak még olyanok, akik rendesen jártak bioszra és jó a logikájuk:)
20/l
Ne rémisztgessétek már a népet. Egyáltalán még csak nem is utal meddőségre, ha valaki nem esik teherbe az előváladéktól, még ilyen baromságot..
Az ejakulátum kb. 250 millió spermiumot tartalmaz. Az előváladékban úgy lehet spermium,hogy előzőleg bent maradt, mivel a kettő nem egy helyen termelődik. Eléggé szerencsétlennek kell lenni ahhoz,hogy valaki így teherbe essen. Nem lehetetlen, mert van ilyen, de hogy meddőség, ebből nem lehet erre gondolni.
Abba a 35-be pedig bizony azok is beletartoznak, akiknek nem sikerült időben megszakítani az együttlétet.
*rokon orvos mondta h igy nem lehet teherbe esni.
És ha mégis teherbe esel, akkor megmagyarázzal, hogy nem is vagy terhes? Remek.
*mi 4 éve csináljuk igy eddig nem volt semmi
100 nőből, aki így védekezik, 1 év alatt 37 esik teherbe. Tehát 3 év alatt 100% az esély.
4 év után ezt meddőségnek hívják. Fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!