Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelytabletta mellett megszakításos közösülés vagy sem?
Uhh, semmiképp ne csináljátok megszakítás nélkül!! volt itt régen egy lány, aki pont 16 éves volt, és nagyon sírt, mert terhes lett a pharmatex mellett, nem szakították meg a barátjával a közösülést. szegény nagyon ki volt:S
én ezt a módszert még megszakítással sem ajánlom. ami a gyógyszer árát illeti, van már korszerű tabletta 4000 ft-ért is, és ha utánaszámolsz, ennek 3 havi adagja olcsóbban kijön mint a pharmatex. a kivizsgálásba meg nem fogsz belehalni, annyi az egész, hogy egy reggel elmész szépen a laborba és vesznek egy kis vért, meg leadsz egy kis pohár pisit és kész. nekem 1 óra alatt megvolt utána 1 héten belül megvolt az eredmény is.
én már annyi vérvételen és vizelet vizsgálaton voltam , hogy meg sem tudom számolni . és annyira utálom :S
a legutóbbi vérvételtől zöld volt az a hely és még körülötte egy pöppet és csúnya volt nagyon :S
én a patentex ovalt javaslom neked,megszakitással,az jobb mint a paharmatex!
amugy ne szedj ilyen fiatalon tabit. Nem tesz jót.
Óvszer esetleg? Azzal mi a baj?...
Pharmatex csak megszakítással és naptármódszerrel együtt hatásos, de akkor sem annyira, mint a fogamzásgátló és az óvszer.
De én 18 év alatt fogamzásgátlót se nagyon engednék, de ez már magán vélemény. Szerintem 18 éves korodig használj gumit.
igen ... én se szeretnék fogamzásgátlót . de áhhh . :S
majd eldől mi lesz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!