Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos, plusz Pharmatex hüvelytabletta?
"van esélyem teherbe esni?"
mikor fogjátok már fel végre, hogy igen, aki b.szik, annak van esélye teherbe esni, bármikor, bárhol. ez így volt mindig, és így is marad. ebben mi a bonyolult?
Jelenleg velem is ez a helyzet. Megszakítás és kúp együtt.
Egyik barátnőm amikor kúpot használt, bele is élvezett a pasija, mégsem lett semmi.
A pharmatex bőven elég. Nem kell mellette még megszakítani is. Mi is így védekezünk.
Igen jó esélyetek van rá, hogy már nem sokáig kell védekeznetek, ha ezzel a módszerrel csináljátok. már ha érted, mire gondolok. terhesen ugyanis nem lehet megint teherbe esni:) már orvosi szleng a "pharmatex baba" kifejezés. szerintem nem kell részleteznem, mit jelent ez, ami a módszer hatékonyságát illeti, pláne úgy, hogy még beléd is élveznek. na mindegy, ez nem az én gondom.
kérdező, én nem használnám ezt a módszert, de ha mindenképpen így akarod, akkor peteérés időszakában csak gumival csináljátok. a ciklus többi napján meg ne élvezzen beléd semmiképpen a párod.
Onnan hogy írta... A megszakítás ugyanis azt jelenti.
Szerintem így jó lesz az. Mint már említettem, mi is így csináljuk. Nyugi.
18:12-es!
Ez nem ordibálást jelent,hanem nyomatékosítás, figyelemfelhívás, hogy a megszakításos,mint írtam ,azt jelenti hogy NEM ÉLVEZ BELÉM!!!!
TÖBBIEKNEK KÖSZÖNÖM A MEGERŐSÍTÉST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!