Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelytabletta van olyan jó, mint a hüvelykúp?
Én használtam több, mint másfél évig. Volt, amikor ráadásul megszakítás nélkül, de persze az a szeretkezéseink kb. 10%-át tette ki, a maradék 90% megszakítással. Semmi baj nem volt, eleinte kicsit kellemetlen volt, de megszoktam, a páromat pedig egyáltalán nem zavarta. Én azt mondom, hogyha helyesen használjátok, ráadásul megszakítással is, akkor nem lesz semmi baj.
22/L
Istenem, gondold már végig milyen hülyeséget kérdezel, amikor a biztonságosságot itt akarod felmérni... Közel sem reprezentatív, amúgy meg ott van a pearl index és mindenféle infó a weblapjukon.
Egyedül annak a kérdésnek van értelme, hogy használatban miben tér el.
Azért olcsóbb a tabletta, mert kevesebb anyag kell bele, tehát a gyártási költsége kisebb. Valamint a kereslet is kisebb rá, mivel túlzott pun.cinedv esetére való. Tehát szárítja a p.inát, mivel felszív valamennyit a nedvességből. (amúgy ez is kiderül a weblapjukról)
Én használtam a tablettát egy ideig (szintén megszakítással kombinálva), nem volt vele semmi problémám.
A hatékonysága szerintem kb ugyanolyan lehet mint a kúpé. Én azt javasolnám, hogy próbáld ki. Akikkel én beszéltem és használtak pharmatex termékeket mindenkinek más jött be van akinek a tabletta van akinek a kúp van akinek a krém, ki kell próbálni, hogy neked melyik a legjobb.
Ennek megintcsak utana kene olvasnod, nem itt kerdezoskodni...
Magaban az elonedvben nincsenek spermiumok. Ha talalsz egy tudomanyos orvosi publikaciot ahol az ellenkezoje van tenykent leirva akkor linkeld be pls :)
A gebasz ott van ha a srac nem huzza ki vagy hamarabb elmegy mielott eszhezterne, vagy maradt meg a csoben cucc az elozo korbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!