Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelytabletta vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelytabletta vagy inkább hüvelykúp?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg kérdés volt, de erre még nem találtam választ, van aki ezt mondja, van aki azt. Melyik jobb és miért? Ha jól tudom vény nélkül kapható, de gondolom drogériákban nem lehet megvenni igaz? 16 éves vagyok, nem akarok még fogamzásgátlót szedni, de a gumit meg nagyon nem szeretjük. (És mielőtt még jönnének a beszólogatós válaszok, egy fiúval feküdtem le eddig, még mindig együtt vagyunk, szeretjük egymást.)
2010. nov. 21. 23:16
 1/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy rengeteg kérdés volt ezzel kapcsolatban*

bocsánat, késő van :)

2010. nov. 21. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire nedvesedsz. Ha kevésbé, akkor kúp, ha jobban, akkor tabletta. Amúgy a Pharmatex igen rossz hatásfokkal véd a nem kívánt terhesség ellen, szóval úgy összességében nem javaslom neked, valójában a gumi lenne csak a legjobb...

26/N

2010. nov. 22. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy csak patikában kapható. Én nem használom, de az egyik ismerősöm csak azt használja eddig még nem volt vele gondja, a kúpot választotta, de azt mondja a tabletta is jó már azzal is próbálta egyszer. Mentstruácó előtt két héttel csak megszakítással együtt meri, mert akkor nagyobb a teherbeesés valószínűsége.

23/L

2010. nov. 22. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát én a helyedben átgondolnám.

Ha a pearl indexet megnézed, rájöhetsz, hogy nem vmi hatásos módszer. Ha már ezt választjátok, alkalmazzatok mellé megszakítást vagy pesszáriumot is!

2010. nov. 22. 14:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy mellette megszakításos módszer, úgy azért biztonságos(abb) nem?
2010. nov. 22. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megszakítással együtt jó ez a módszer, úgyhogy én azt mondom hogy nyugodtan.
2010. nov. 22. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tablettát használtam, de nem volt valami jó érzés. az elején meleg érzés volt, közben pedig dörzsölt . a végén meg csípett xD ugyhogy jól összehoztam xD nekem nem jött be
2010. nov. 28. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!