Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire nevezhető biztos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nevezhető biztos módszernek a megszakításos közösülés?

Figyelt kérdés
Öt évig szedtem a fogamzásgátlót, májusban hagytam abba, utoljára augusztusban menstruáltam "normálisan". Szeptemberben teljesen kimaradt, október elején jelentkezett valamiféle vérzés, de ez inkább olyan barnás színű folyásnak nevezhető és kb három hete ez az állapot van. Mindezek mellett rendszeres nemi élet élek, a megszakításos módszerrel. Terhes lehetek-e ilyen dolgok közepette?Kicsit összetett a problémám.
2009. okt. 27. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem az! Ha nem akarsz babát, nagyon felelőtlen vagy! Nem világosítottak fel?
2009. okt. 27. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ajjaj bizony lehetsz. azok közül akik egy éven át így védekeznek, egyharmaduk teherbe esik. nálad a valószínűsége kisebb amiért nincs normális ciklusod.
2009. okt. 27. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Mint átszaladni egy hatsávos autópályán bekötött szemmel.
2009. okt. 27. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
8-38 között van a pearl indexe, tehát egyáltalán nem biztonságos. A fogamzásgátló abbahagyása után kétféleképp szokott a nők szervezete reagálni: van aki már szinte attól egyből teherbe esik, hogy ránéz a pasija alsógatyájára, a másik felük pedig hiába próbálkozik nem jön össze a baba jó darabig. Kérdés, hogy te melyik csoportba tartozol...
2009. okt. 27. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

ezeket a kérdéseket nem unjátok még???? amúúőúúúúúúgy, mégha ez biztonságos lenne nekem akkorsem jutna eszembe ezt alkalmazni, mi a tököm értelme van így a szexnek ha a szerencsétlen pasi folyton kihúzza a legvégénél, a csaj lehet h elsem megy ennyi idő alatt, a pasi meg prütyköl-prütyköl, közben folyton arra figyel h csak időben húzza ki....ez baromira gáz, a lehető legprimitívebb szexelési módszer, ha egyáltalán annak lehet ezt nevezni. mármint szexnek.

szedjél bazeg tablettát, vagy húzzatok óvszert. vagy jajj a pici farka nemszereti az óvszert? vagy jajj, a te kis szervezeted nemvevő a tablettára??? blablabla, meglehet ezt oldani, csak nem a hülyéknek.

2009. okt. 27. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy már terhes is vagy, ha már ennyi eszed van, hogy nem védekezel, mivel a megszakítás nem védekezés. Ott az előváladék is és honnan tudod, hogy egyetlen csepp sem ürült beléd? Épp 35 nő esik teherbe a 100-ból 1 év alatt ezzel a módszerrel.
2009. okt. 27. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jöhet szóba sem a tabletta, sem az óvszer, akkor írass fel magadnak a nőgyógyásszal pesszáriumot spermaölő zselével. Egyik fél sem érzi, a biztonságossága pedig megegyezik a gumiéval.
2009. okt. 27. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:

NEM VAGY NORMÁLIS.

ENNYIT AKARTAM VELED KÖZÖLNI.

2009. okt. 27. 22:27
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. még az esztétikailag és morálisan föl nem vállalhatóakat is.
2009. nov. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!