Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezés kérdés! Hogyan van akkor most ez?
Olvasgattam a kérdéseket. Voltak akik évekig így "védekeztek" nem lett bba, de csak egyszer élveztek beléjük és baba lett mások meg 1x alkamazták vagy rövid idejig és babásak lettek.
Bővebben: Én szeretnék babát és szerintem az apajelölt is, csak engem félt vagy nem tudom, de nem karja, hogy bogyót szedjek a gumit nem szereti stb. Felelősséget vállana akkor is ha én nem karnám a gyereket felnevelné nékülem is, evvel nincs gond.
Hogyan deríthetném ki, hogy én mennyi eséllyel eshetek így teherbe? Nagyon szeretném!
23/N
kérdezd meg attól a jóstól, aki megmondja a jövő heti lottószámokat
a megszakításos védekezés annak való, ahol mindkét fél úgy gondolja, hogy a kapcsolatba belefér egy baba...ez nem a te döntésed, hanem a tiéd és a párodé
mi évekig így védekeztünk. (a bogyótól híztam, gumit meg nem használtunk) a védelem minősége itt inkább a férfin múlik és nem tőled függ. neki kell tudnia visszatartania és időben kivennie.
azt mondják az előváladéktól is teherbe lehet esni, de arra nagyon-nagyon kicsi az esély.
Most itt szépen be fog indulni egy egymást hülyéző két táborból álló vita.
Én abba a táborba tartozom, aki évek óta alkalmazza, probléma nélkül. Szerintem, ha a fickód ismeri a testét, akkor meg lehet lenni, de valóban nem ajánlott.
Az előváladék alapesetben nem tartalmaz spermiumokat, azonban ún miniorgazmusok során a konkrét orgazmus előtt is előfordulhat megtermékenyítés.
Egyszóval biztosan rizikósabb a többi módszernél, és csak összeszokott pároknál alkalmazható normálisan.
Egyszerű.
Neked már megadatott az a luxus, hogy az információk folyamát korlátlanul használhasd tessék kihasználni! INTERNET
Tudj meg mindent a női és férfi testről (főleg a szaporodás részéről), hogy mikor eshetsz teherbe, miért kockázatos a naptár módszer. Vezess mesi naptárt, jelöld ki a "termékeny" napokat és akkor védekezzetek rendesen, vagy tartózkodjatok a szextől.
Kiszámolni nem lehet, hogy hogyan jársz. Nincs matematikai képlet. De ha megismered a tested működését ,akkor biztosabb lehetsz a dolgodba.
Én speciel azt csináltam ,hogy elolvastam az összes olyan cikket amely arról szólt hogyan esünk teherbe és mindent fordítva csináltam.
ja értem már! :) szóval azt szeretnéd tudni, mikor van rá a legnagyobb esély? bármikor.
nekem egyszer azt mondta a doki, hogy akkor fogan meg a baba, amikor úgy szeretkezünk, mint a megismerkedésünkkor, szenvedéllyel.
én mensi után estem teherbe, pedig elvileg akkor kicsi rá az esély, hát..mégsem
figyelj, a gyerekvállalás két ember FELELŐS döntése. a puszta tény, hogy ebben a kérdésben képtelen egy határozott NEM vagy egy határozott IGEN döntést meghozni, bizonyítja, hogy nem elég érett arra, hogy apa legyen. apaként ugyanis felelős döntések sorát kell meghozni.
egyszerűen kényelmes az óvszerhez szvsz.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!