Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezés kérdés! Hogyan van akkor most ez?
Olvasgattam a kérdéseket. Voltak akik évekig így "védekeztek" nem lett bba, de csak egyszer élveztek beléjük és baba lett mások meg 1x alkamazták vagy rövid idejig és babásak lettek.
Bővebben: Én szeretnék babát és szerintem az apajelölt is, csak engem félt vagy nem tudom, de nem karja, hogy bogyót szedjek a gumit nem szereti stb. Felelősséget vállana akkor is ha én nem karnám a gyereket felnevelné nékülem is, evvel nincs gond.
Hogyan deríthetném ki, hogy én mennyi eséllyel eshetek így teherbe? Nagyon szeretném!
23/N
"Felelősséget vállana akkor is ha én nem karnám a gyereket felnevelné nékülem is, evvel nincs gond."
Ezt honnan tudod?
Ha valóban akar gyereket,akkor minek védekezni.Elvileg ezek szerint mind a ketten úgy gondoljátok,hogy a másiktól szeretnétek gyereket és itt az ideje,hogy jöjjön a baba.Akkor minek a megszakítás?
Ha csak a te részedről jönne jól a baba,akkor viszont benne van a pakliban,hogy ő meggondolja magát és azt mondja vetesd el,vagy csak lelép.Hisz ő "védekezett".Nem így kell gyereket csinálni,hanem olyan kapcsolatban,ahol mind a két fél egyformán vágyik rá.Ezzel nem fogod magad mellett tartani,ha van gyerek,ha nincs,bármikor elhagyhat.
Anyám azt hitte, nem eshet így teherbe, vagyis remélte. Holnap reggel csinálja a tesztet, és ha engem kérdezel, tuti babás - mondjuk én neki már akkor mondtam, hogy ebből baba lesz, mielőtt elkezdték volna tabi nélkül.
Am három hónapja csinálták megszakításos módszerrel.
MOST MINDKETTEN AKARTOK GYEREKET VAGY NEM?
A megszakításos azoknál ,,ajánlott", akiknek nem lenne gond a gyerek de konkrétan még nem ezért hajtanak. Ha gyereket akartok nem kell semmilyen védekezés. Ha nem akartok akkor tessék védekezni ilyen egyszerű, és attól h a párod rendes, és ,,szeretné a gyereket ha lenne", nem azt jelenti h jelenleg akar.
Az h mennyire vagy termékeny és eshetsz megszakításossal teherbe csak akkor derül ki ha már megtörtént a megfoganás. Éppen emiatt a kockázati tényező miatt nem ajánlják olyanoknak akik még nem terveznek gyereket. Lehet böngészni felméréseket erről, amiből levonhatod a tanulságot, de az h nálad melyik oldalra fog billenni a mérleg azt ezek se fogják kimutatni.
Egy szó mint száz: ha gyereket akartok felesleges a kérdés. Ha nem akkor minek kockáztatni is, hogy baj legyen. Ha meg meg magadhoz akarod láncolni a férfit ezzel a tervvel, akkor inkább nem mondok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!