Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 13óra múlva szedtem be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13óra múlva szedtem be a következő gyógyszert. Lehet baj?

Figyelt kérdés
A 3. szemnél tartok.Este elfelejtettem bevenni.Előző nap egy órával korábban szedtem be a megszokottnál(este 5kor),ma pedig reggel 6kor szedtem be.Tegnap este lefeküdtem a barátommal.Lehet baj ebből az 1 óra késésből?18/L
2010. dec. 18. 07:53
 1/5 anonim ***** válasza:
A menstruáció után? Ha már rég szeded, akkor nincs gond, de legközelebb tartsd már be az időpontokat légyszi!
2010. dec. 18. 09:07
 2/5 sasna ***** válasza:
a levél végéig gumi, aztan meg minden rendben lesz..
2010. dec. 18. 10:18
 3/5 A kérdező kommentje:

igen,menstruáció után

köszönöm a válaszokat:)

2010. dec. 18. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet.Az első hét mindenképp veszélyes,mivel a 7 napos szünet előzi meg.A tájékoztatóban is benne van:

"Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti), és a következő tablettákat a szokásos időben vegye be. Alkalmazzon kiegészítő fogamzásgátló módszert a következő 7 nap alatt pl. óvszert. Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor, tudomásul kell vennie, hogy a TERHESSÉG KOCKÁZATA FENNÁLL. Ebben az esetben forduljon orvosához."

2010. dec. 18. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem 1 órát késtél, hanem 13-at. Akkor is, ha 12 még belefér. Egyébként ha régóta szeded, kicsi az esélye, hogy baj lenne. Ha csak 1-2 hónapja szeded, inkább használjatok óvszert.
2010. dec. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!