Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagytam a gyógyszert egy hét után, megint megjött, akkor mikor lesz a következő menses? Többi lent:
Hidd el, hogy nem lehet erre a kérdésre olyan választ adni, amitől okosabb leszel. Ha jár is erre valaki, aki szintén pont egy hét szedés után hagyta abba, hiába mondja el, hogy neki utána mikor jött meg, meg mikor rendeződött, semmi nem garantálja, hogy neked is pont úgy lesz, sőt. Hosszabb szedés befejezése után is mindenkinek máshogy reagál a szervezete, mint ahogy a szedésre is. Ezt orvos sem fogja tudni megmondani neked, hogy így most mikor jön meg legközelebb.
Én azt tanácsolom, legyél most egy kicsit türelmes, legyél készenlétben az eredetileg következő menses időpontjában. Ne ijedj meg akkor sem, ha előbb, vagy később jön meg, mint várod. Reméljük, hamar visszaáll az eredeti rend, de "értsd" meg a testedet is, hogy most nem tudja szegény, hogy mi van. Kapott egy adag hormont, ami elkezdte gátolni a hipofízist, ezáltal a peteérést. Aztán egyszercsak hopp, elmaradt a hormon, a leeső hormonszint eredményezte a megvonásos vérzést. A női ciklus nagyon finom műszer, a legkisebb hiba is zavart okozhat a rendszerben. Szóval most a tested nem tudja, hogy érjen-e a pete, vagy mi legyen. Nem tudhatja senki, hogy milyen hormonális folyamatok zajlanak benned és hogy mikor billen vissza a rendszer.
(Első voltam.)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!