Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapig szedtem a gyógyszert mindig megjött normálisan. Abbahagytam juliusban augusztusban késett és szeptember 2. -án megjött azóta pedig nem! Voltam orvosnál de azt mondta nincs semmi bajom.!?
Meg kell várnod, hogy a gyógyszer kiörüljön a szervezetedből. Valakinek ez 1hét, valakinek 1 év.
De hogy gyorsabb legyen a hatás, tarts tisztítókúrát.
Hát ez az a mellékhatás, amit nem szoktak reklámozni.
Tabletta előtt milyen volt a ciklusod? Hány napos? Rendszeres volt-e?
Menj el másik orvoshoz. Meg kell nézni van-e peteérésed (bár valószínűleg nincsen),
Amíg nem lesz peteérésed, addig babád sem.
De azért ne ess nagyon kétségbe, általában az orvosok tudnak vele kezdeni vmit (adnak peteérést segítő gyógyszereket).
De lehet, hogy csak idő kell a szervezetednek.
"attol beállt a menstruációm"
Nah itt a bibi. A tablettától nem áll be. Mesterséges ciklust csinál, amit a tabi irányít. Neked nem sok közöd van hozzá.
Egyébként épeszű doki rendszertelen menzeszre nem ír fogamzásgátlót, mert még jobban szétcseszi az egyébként is elég szar ciklust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!