Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a gyógyszert abbahagytam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a gyógyszert abbahagytam, mikor fog megjönni? Hallottam, hogy majd csak hónapok múlva! De én csak 3 hónapig szedtem!

Figyelt kérdés
Teljesen felborította a hormonháztartásom, ezért abbahagytam,szüneteltetem,majd újat íratok fel!Azóta fáj a hasam elég sűrűn és néha hányingerem is van!terhes nem lehetek,hiszen a barátom nem bennem megy el! Szerintetek mitől lehet?Lehetséges,hogy amiatt,hogy abbahagytam?
2009. máj. 4. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:

lehetseges. ha jol ertem akkor te most szunetelesz 1 honapot h utana ujrakezdhess szedni 1 masik gyogyszert? ha suznetelsz, akkor tobbet kene, 1 honapnak nincs ertelme. minimum 3at kene.

ha olyankor szeretkeztetek amikor meg vedve voltal, nem lehet baj.

ami a mensit illeti, nagyjabol akkor kene jojjon mint gyogyszerrel/ normalisan. de ha osszezavarta a dolgokat nem lehet tudni.

2009. máj. 4. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A tabletta éppen h rendezi a ciklust. a hasfajas és a hanyinger lehet a tabi abbahagyásától. de ha sűrűn szünetelteted akkor az többet árt, mint hasznal. évente kell szünetet tartani.
2009. máj. 4. 20:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is szüneteltettem 3 hónap után, és 3 hónapig nem jött meg!Életem legrosszabb hónapjai voltak,amikor félsz hogy esetleg terhes is lehetsz,én is már bemeséltem magamnek,de ez egy éve volt és azóta minden rendben!Viszont azt tudd,hogy ha nem védekeztek,de nem benned megy el,attól még simán terhes lehetsz,az előváladéktól! Osztálytársam igy lett terhes 17 évesen. Most 3 hónapos a babája. Neki is mondtuk,de ő azt mondta: ugy sem lesz semmi baj, attól nem lehet teherbe esni.Aha! És itt a végeredmény: egy kisbaba!:)
2009. nov. 27. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
tudom, h ha vki nem védekezik akkor teherbeeshet. ezt próbálom itt egyeseknek elmagyarázni, h az előváladéktól is kialakulhat egy terhesség, csak sajnos, sokan nem hiszik el. de h jöttél ahhoz, h ezt nekem mondd??
2009. nov. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!