Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek ha rosszul késleltettem a gyógyszert? 3 éve szedek Gracialt. Szünetmentesen a következő levelet a kékszínűvel kezdtem, pedig a fehérrel kellett volna.
Figyelt kérdés
A párommal 2 hét alatt többször is együtt voltunk.2009. szept. 2. 15:35
1/6 anonim válasza:
Szia én is ezt szedtem és bizony a fehér színűvel kellett volna folytatnod, mert a kéknek és a fehérnek nem ugyanaz a hatóanyaga! Az esélye sajnos megvan, ha nem jönne meg a szünetben akkor tesztelj! Remélem nem lesz baj!
2/6 anonim válasza:
Egyszer én is elkövettem ezt a hibát,de szerencsére nem történt semmi.Én is Gracialt szedek.
3/6 A kérdező kommentje:
Abban bízok hogy 2 hét alatt még volt a szervezetembe hatóanyag.De már hajlamos vagyok beképzelni magamnak hogy rosszul vagyok reggelente.
2009. szept. 3. 07:44
4/6 anonim válasza:
Amikor már rosszul vagy reggelente akkor már a teszt is kimutatja. Tudd meg. Bármilyen válasz jobb mint a bizonytalanság.
5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel csináltam tesztet, az negatív lett, de nem tudom mennyire megbízható ez az eredmény ennyi idő után.
Holnap kellene megjönnie.
2009. szept. 4. 11:25
6/6 anonim válasza:
mivel volt még hatóanyag benned, nagyon minimális eséllyel lehetsz terhes, de lehet, hogy az idegtől késni fog.
sztem ha nem jön meg, akkor mától számítva 5 nap múlva csinálj még egy tesztet, vagy ha tudsz, menj el dokihoz és megnyugszol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!