Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Késik a menstruációm 4napja....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késik a menstruációm 4napja. Lehet szó terhességről?(többi lent)

Figyelt kérdés
Legutoljára január 5-én jött meg. Mindig óvszerrel védekezünk, az nélkül behatolás sosem történt, aztán leellenőrizzük, fújok bele levegőt és hiba még sosem volt rajta és mielőtt elmegy ki is veszi belőlem óvszerestől, nem élvezz belém sosem még óvszerestől sem. Január 24-én voltunk együtt utoljára. Febr.3.-án reggel mikor felébredtem annyira görcsölt a hasam, hogy nem tudtam megmozdulni és aztán pedig hirtelen elkapott a hányinger és a szédülés, aztán 1órán belül megszünt. Parázok nagyon , hogy baba van a dologban. Már pontos eredményt mutatna a teszt? 23/L

ma 09:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha felvettétek a gumit, nem szakadt ki, nem csúszott le akkor NEM vagy terhes!

A menses meg legalább 80 különböző okból csúszhat, az ember nem robot, nem automata hogy mindig ugyanúgy működjön.

S bocs, de nem vagy kicsit túlságosan szorongó?

ma 09:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Óvszer nélkül behatolás soha nincs az elejétől a végéig rajta van, nem csúszott le+ki is veszi mielőtt elélvez
ma 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen hogy terhes legyél így. Valami más az oka amiért nem jött meg időben.
ma 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Minek ennyire parázni? Elrontod a szex örömét ezzel a "gumiban se mehet el bent" dologgal, csoda hogy eltűri a pasi. Más ilyen idősen tudatosan családot alapít te meg úgy félsz mint egy 15 éves.

Na mindegy. Kizárt hogy terhes legyél. Akármitől késhet. Ha gyakran megtörténik pcos is lehet. De egy sima stressz is.

Pár nap semmit se jelent. Vagy eddig óramű pontosságú volt?

ma 10:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Eddig mindig pontosan jött meg. Az utóbbi időben 6 nappal előbb jött meg, az előtt 8nappal hamarabb, de addig mindig pontosan.
ma 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 az ember nem egy programozott robot, hanem egy élő szervezet. Sosem lesz pontos, tucatnyi ok miatt jöhet korábban/később. Egy szimpla frontváltozás, de akár a stressz is tudja befolyásolni.
ma 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Mikor kellene megjönnie?
ma 14:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Késik a menstruációm 4napja.
ma 16:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Már megkellet volna jönni
ma 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!