Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4napja késik a menstruációm,...

4napja késik a menstruációm, szerintetek terhes vagyok? 17/L a többi lent

Figyelt kérdés
Nagyon megvagyok ijedve. A Párommal Aktív sexuális életet élünk. Ugy szeretkeztünk, hogy nem volt a páromon végig óvszer, de egyszersem élvezet belém. és most már a 4. napja késik a menstruációm. Eddig volt 2alkalom amikor rosszul voltam és hányingerem volt. Az egyik amelyik reggel éreztem, az aznap volt amikor megkellet volna jönnie, a másik amikor este jött rám nagyon a görcs meg a hányinger, az tegnap volt. De nem érzem magamon, hogy terhes vagyok. Félek, szerintetek terhes vagyok? 17/L

2015. máj. 20. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
ha volt akár csak egy pillanat is mikor nem védekeztetek igen lehetsz terhes.de amúgy vegyél tesztet már kimutatja. És legközelebb legyetek okosak ha már szexelni azok vagytok.
2015. máj. 20. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes de egy teszt megmondja. Az óvszer csak akkor véd ha az elejétől a végéig használjátok illetve nem sérült.
2015. máj. 20. 16:49
 3/10 A kérdező kommentje:
most is fáj a hátam, a hasam, meg a fejem. Szerintetek mennyi az esély rá hogy terhes vagyok? és arra hogy megfog jönni? mert picit félek. Elméletileg minnél többet stresszelek rá annál tovább fog késni, vagy ez nem így van? előre is elnézést a tudatlanságomért
2015. máj. 20. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
De mi tart vissza attól, hogy tesztet csinálj? Bemész a DM-be vagy Rossmannba max. 500 Ft-ból megvan, és megtudod a választ. Innen látatlanban senki nem fogja megmondani, hogy terhes vagy-e. Lehet, hogy igen, de bármi más miatt is késhet.
2015. máj. 20. 19:59
 5/10 Kávétejszín ***** válasza:

Erősen benne lehet a pakliban. De a teszt már majdnem biztosat mond, akár Tescoban is tudsz venni, 5-600 Ft-ért, megcsinálod, és kiderül.

Utána szerintem menj el nőgyógyászhoz és írass fel magadnak gyógyszert, inkább előzzétek meg a bajt!

Szurkolok, írd majd meg, hogy minden rendben van-e.

2015. máj. 20. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:

1 év folyamatos, védekezés nélküli szexuális élet után 100 nőből 85 esik teherbe

Megszakított közösülés: 8-38

óvszer (spermiciddel) 4-12

óvszer (hagyományos) 3-28

naptármódszer 9

hüvelyi spermiumölő anyag 0,7-7

hormonális fogamzásgátló tabletta 0,1-2,5

hormontartalmú injekció 0,2-2,6

sürgősségi tabletta 0,5-2,5

méhen belüli fogamzásgátló eszköz 0,5-5

méhen belüli helyi hormonhatású eszköz 0,1

hormonális tabletta: 0,1- 0,5

műtéti sterilizáció: 0,1

tehát az esélyes 8 és 38% közé esik. vegyél tesztet.

2015. máj. 20. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, ma vettünk tesztet holnap megcsináljuk. nagyon izgulok, hogy milesz.
2015. máj. 21. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
2015. máj. 22. 10:20
 9/10 Kávétejszín ***** válasza:
Engem is érdekel! Mi újság?
2015. máj. 22. 10:21
 10/10 A kérdező kommentje:
na hát köszönöm szépen a válaszokat, csütörtök délután vettünk tesztet és úgy volt, hogy péntek délután megcsináljuk. Péntek reggelre megjött. úgy hogy nincs semmi baj :)
2015. máj. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!