Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6napja késik a menstruációm,...

6napja késik a menstruációm, Lehetek terhes? Többi lent!

Figyelt kérdés
Eddig semmilyen tünetem nem volt ami mindig szokott lenni mielőtt megjön csak a mell fájdalom. Ma délelőtt enyhén görcsölt a hasam és nagyon kevés barnás folyásom van. 3nap késés után és ma reggel csináltam egy tesztet mindkettő negatív. Lehetek mégis terhes? Ha igen mikor érdemes újra tesztelni? (de ha baba lenne akkor mar most is ki kéne mutatnia a tesztnek nem?) A ciklusaim 28napossak Nagyon ritkán szokott késni akkor is csak 1napot max.
2015. ápr. 3. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
2 naponta tesztelnék csak.
2015. ápr. 3. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
2-3 nap várakozás után ismét tesztelnék reggeli pisiből. Ha utána is nega, akkor passz.
2015. ápr. 3. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem stresszeltél, fogytál, vagy betegeskedtél a hónapban? Lehet, hogy most csak ennyire futja a szervezetednek...egy hónap kimaradás egészséges nőknél is néha előfordulhat.

De azért pár naponta ismételd meg a tesztet (bár szerintem már kimutatta volnaÖ, és ha jövő hónapban is kimarad, menjél dokihoz.

2015. ápr. 3. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a na reggeli is negativ volt.. Tudjuk esetleg mikor volt pé?
2015. ápr. 3. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
*ma, bocsi
2015. ápr. 3. 21:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem semmi ilyesmi nemvolt nem fogytam nem stesszeltem stb... hát hogy mikor volt pé.m azt pontossan nemtudom. De nem úgy van, hogy általában a ciklus 14.napja körül van? Akkor a tesztnek gondolom már ki kéne mutatnia.. Viszont hallotam olyanról is, hogy pl az orgazmus is kiválthat peteérést ez mennyire igaz? :)
2015. ápr. 3. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen ha 14 nappal a menzi előtt van pé akkor már ki kell a tesznek mutatnia, ezért is kérdeztem. Ez nem papírforma. Lehet pé 4 nappal korábban és később is, ha később volt pé mint lennie kellene akkor van hogy eleve tolódik a ciklus is persze a teszt sem mutatja olyan korán. Ha majdnem egy héttel a kimaradt menzesz után nem mutatja a teszt akkor vagy nem sikerült a hónap vagy később is lehetett peteérés. Előfordul ez is.
2015. ápr. 3. 21:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ha nem jön meg a napokba újra tesztelek. :)
2015. ápr. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!