Nov.15én szexeltem a barátommal, és azóta még nem jött meg. A menstruációmnak dec.12én kellett volna megjönnie. Akkor még tartott a menstruációm (enyhén), és használtunk gumit, de kiszakadt. Szerintetek lehetek terhes?
Gondolom, fiatal vagy, még nem óraműpontos a ciklusod, viszont ha élsz nemi életet, akkor MINDEN ilyen esetben érdemes elvégezni egy tesztet, hogy kizárd a terhességet!
Már kimutatná valószínűleg délutáni mintából is.
Olvasd el, hátha kiderül!
Normális használatnál nem szabadna szakadnia. 15 év alatt (több száz gumi) még egyetlen egyet se sikerült elszaggatnom.
Ennyire nem lehet szar az anyaguk, mert akkor már nem lehetnének a piacon. Minőségellenőrzés is van ám a világon! A nem megfelelő használat, vagy a gumi teljes hiánya okoz ilyen állítólagos "kiszakadásokat".
Igen, lehetsz terhes. Csinálj egy tesztet.
Ne már, hogy csak másnap vetted észre, hogy kiszakadt!
Mindketten vakok vagytok?
Ezt nem értem. Szex után megnéztétek a gumit, nem volt kiszakadva majd másnap 2 db 1*1 centis darab jött ki belőled. Akkor az 2 centis darab a gumiból, nem létezik,hogy nem vettétek észre.
Egyébként igen simán lehetsz terhes úgyhogy irány a gyógyszertár terhességi tesztért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!