51 napja volt utoljára menstruációm. A tesztjeim negatívak. Vaterás tesztet használtam (One Step)? Volt már ilyen valakinek, hogy esetleg nem mutatta ki, de terhes volt?
Szia!
Szerintem jo a one step bar sok rosszat is hallottam rola! Szerintem vegyel egy digitalis clear blue tesztet es ha az is nega menj el a dokihoz!
En biztos ezt tennem!
Egyebkent drukkolok, hogy baba legyen a dologban;)
Köszi!
Holnap veszek egy tesztet és szombaton reggel megcsinálom.Azért kérek időpontot is keddre dokihoz,majd meglátjuk mi lesz.
Mostmár azért szeretném tudni biztosan hogy igen vagy nem
Nekem soha életemben nem volt rendszeres a ciklusom. Időnként szoktam venni tesztet, mert az idén szerettünk volna babát. Miután otthagytam az eléggé stresszes munkát megint késett a dolog, így vettem tesztet, negatív lett, aztán elkezdett fájni a mellem, mintha megakarna jönni, de mivel nem jött meg 2-3 nap múlva ahogy szokott megint csináltam egy tesztet, negatív lett. Aztán már 2 hete fájt a mellem és akkor lett pozitív. Most 19 hetes vagyok.
Szerintem nem kell mindenféle csodatesztet venni, én minden alkalommal az x-epil tesztjét vettem meg, mert 600Ft ért kaptam kettő darab tesztet. Én úgy gondolom, hogy 2-ből két teszt csak nem lehet rossz. És eddig nem is csalódtam ebben a tesztben. Ami pedig a legjobb, hogy nem kell érte messzire mennem, mert a tescoban is kapható.
Amúgy a különböző fórumokon olvasva azt szűrtem le, hogy nincs olyan teszt ami a fogantatás utáni 1-2 napon kimutatná a terhességet. Mindenféleképpen ki kell várni a 2 hetet és akkor is csak halvány lesz először.
Akkor még van remény! :)
Köszi!
Keddre kaptam időpontot,akkor minden kiderül,ma úgy siettem a lányomért az oviba hogy elfelejtettem tesztet venni,de holnap pótolom és csinálok egyet vasárnap reggel.
Majd írj nálad mi volt!
Lehet,de azért aggódom.Lassan 2 hónapja hogy utoljára volt menstruációm.
Majd holnap délután kiderül mit mond a doki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!