Baratnomel le fekudtunk és nekem ez volt az elso es lehet hujen hangzik de az ovszert elore nem jo felol huztam fel de majd rendeseb es meg volt de a gumi el szakadt mielot el elveztem volna es tobet nem is raktam be lehetséges hogy terhes?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 16:44
1/13 anonim válasza:
fúbázmeg!
remélem nem fogsz elszaporodni!
2/13 anonim válasza:
Ez tényleg elég hüJJJén hangzik :D
3/13 anonim válasza:
Ige lehetséges ha elszakadt és benne mentél el.. 72 órás tabletta ha még belefér. Szóval irány a doki. Esély mindig van rá..
4/13 anonim válasza:
Csak én nem értem hogy tud egy gumi elszakadni? Milyen 10 forintos silány kínai lehet az, ami elszakad?
6/13 A kérdező kommentje:
de ha nem elveztem bele
2014. nov. 6. 16:57
7/13 anonim válasza:
Az nem baj ha te bele... csak az, hogy anno apád is bele.... anyá.ba. Na ez itt a probléma. A születésed előtt kb 9 hónappal na jó 7 mert ilyen HÜLYÉN tuti koraszülött vagy. :D
8/13 anonim válasza:
7-es: ez sértés a koraszülötteknek.
:)
Kár, hogy a szexhez nem kérnek pszichológiai vizsgát.
9/13 anonim válasza:
Na utolso a valaszod elejen jot nevettem, de nagyon elrontottad a vegevel. Kikerem magamnak az ocsem neveben, aki 6 honapra szuletett, es koszoni szepen jol van, egyaltalan nem hulye. Es valoszinu rajta kivul keg tobb ezer ember van igy. Gondolkozzal, mielott ilyet irsz!
Hat kerdezo, te meg vegyel nyelvtan orakat es ne szexelj, amig nincs agyad hozza. Valoszinuleg mar nem is lesz soha...
10/13 anonim válasza:
9-es vagyok, a 7-esre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!