Lehetséges hogy nem vagyok terhes? Vagy most mi van? (a többi lent)
Július 20-án jött meg az utolsó menstruációm múlt hét csütörtökön csináltam egy terhességi tesztet ami pozitív lett. Nagy öröm stb. Pár napja elkezdett viszketni a szeméremajkam gondoltam valami gombás fertőzés lehet vagy ilyesmi. Ma elmentem dokihoz mondtam neki hogy mi a helyzet azt mondta először foglalkozzunk csak a terhességgel és majd utána a többi. Megnézett sima uh-on azt mondta nem lát terhességet. Ezt írta a papíromra: Szokványosnál nagyobb, puhább uterus szabad környezetben. Az uterusban az endometrium vastagabb 10 mm-es de egyéb terhességre utaló jel nem látható.
Akkor most mi van lehet hogy nem vagyok terhes vagy még korai volt a sima uh? Péntekre visszarendelt egy másik rendelőbe ahol van hüvelyi uh. meg kért reggeli vizeletet és terhességi tesztet. Járt már valaki így?
Annyira nem értek hozzá, de 12. hétig azért használják a hüvelyi uh-t mert a másikon nemsok mindent látni.
A puha még terhességre utal. Simán lehetsz terhes.
Attòl is függ a hasi milyen érzékenységű,nekem hasin is látszott 4 hetesen :) Meg attól is függ az orvos mennyire kitartóan keresi ;)
Megnagyobbodott felpuhult méh terhességre utal.
Bízom benne hogy ott van csak pici :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!