Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes vagy csak én...

Lehetek terhes vagy csak én parázom túl a dolgot?

Figyelt kérdés

olyan problémám lenne hogy barátommal múlthét csütörtökön csináltuk.

és betette gumi nélkül kb 2 perce nem ment el meg semmi de tuti hogy volt elő váladék. szex előtt volt pisilni tehát élő sperma nem juthatott belém de akkor is kicsit aggódom

nem sokára meg kellene jönnie már akkor is fájt a mellem meg ilyenek de nem tudok biztosra menni

kérlek segítsetek

értelmes válaszokat előre is köszönöm :)

2014. aug. 26. 00:42
 1/7 anonim válasza:
Nagyon nagyon kicsi az esély rá, de ígyis előfordulhat.
2014. aug. 26. 00:43
 2/7 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet és menj el nőgyógyászhoz
2014. aug. 26. 00:44
 3/7 A kérdező kommentje:
de még így is esélyes hogy volt előtte wc-n?
2014. aug. 26. 00:46
 4/7 anonim válasza:
igen.
2014. aug. 26. 00:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet... Jajj, miért nem értik meg a kislányok: GUMI! GUMI! GUMI! De beszélünk itt a vakvilágba...
2014. aug. 26. 01:04
 6/7 A kérdező kommentje:

eddig mindig gumiba csináltuk de nem igazán tudom úgy élvezni

barátom meg be akarta tenni hogy szó szerint érezzen

és max 2 percre került be, pár lökés volt és annyi

2014. aug. 26. 01:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem leszel így terhes, nyugi. Szerintem nagyon kicsi rá az esély. Mi is szoktuk így, max nem bennem ment el, de sose lettem terhes. Bár nálunk az sem lett volna gond, amíg gond volt, addig természetesen normálisan védekeztünk. Azért csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj.
2014. aug. 26. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!