Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes lehetek vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek vagy nem?

Figyelt kérdés

15 évesek vagyunk a "barátommal" és lefeküdtünk! (2 hónapja)

Használtunk gumit és nem szakadt ki szóval nem értjük!

1. Már 2 hete megkelett volna jönnie..

2. Hányingerem van (szinte minden reggel)

3. Már az is fáj ha a melltartót felveszem.

Csináltam tesztet az első negatív lett a második meg pozitív! Tényleg nem értem!

Szerintetek?

2014. aug. 25. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi lesz a baba neve?
2014. aug. 25. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindenféle képpen meny el orvoshoz és mondj el neki mindent , ... velem is volt ilyen lehet h szimplán bemeséled magadnak :)

18/L

2014. aug. 25. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Pozitív irányba nem téved azt mondják. Talán mégis kiszakadt a gumi, vagy volt ott valami más is amiből gyerek lehetett.
2014. aug. 25. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a második pozitív lett, akkor ebből baba lesz :/
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szakadt ki, akkor nem. Esetleg ha spermás ujjal ujjazott, bár annak meglehetősen kicsi az esélye.
 6/8 anonim ***** válasza:

Kb 10 percenként van egy ilyen kérdés,mégis retkesül csökken a népesség kis hazánkban nem látok 1 15 éves csajt se a gyerekével(jó pár cigányt már láttam) és ha nem szakadt ki akkor hogy lennél terhes

Egy jó tanács fiúk:a guminőnél is használjatok gumit nehogy aztán itt panaszkodjatok hogy terhes a barátnőm?

2014. aug. 25. 21:16
 7/8 anonim válasza:
Szerintem már az is elég nagy baj hogy 15 évesen már ilyet csinálsz...igen terhes vagy! vállald a felelősséget..gyerekek vagytok nem kéne dugnotok,főleg úgy hogy semmit nem tudtok róla! legalább egy "amatőr" filmet megnézhetettek volna hogy pár dolgot tudjatok!
2014. aug. 25. 21:16
 8/8 anonim válasza:
15 évesen én még tanultam és nem csináltam ilyet..
2014. aug. 25. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!