Menstruáció alatt terhességi tesztet csinálni hülyeség? Kimutatja ha terhes vagyok?
De mi értelme?
Ha megjött, akkor azért nagy valószínűséggel nem vagy terhes. Ha meg mégis, és terhesség alatti vérzésről van szó, akkor meg ha az elmúlik, akkor utána is lehet tesztet csinálni, az a pár nap már nem befolyásol semmit.
Amúgy én nem csinálnék vérzés alatt, sőt, mikor még babával próbálkoztunk, akkor meg sem fordult a fejemben, hogy megjött rendesen, akkor tesztet csináljak, hisz rendesen megjött, ergo nem voltam terhes. De az előttem írók véleménye alapján lehet csinálni, szóval ha akarsz, csinálj, de én biztos megvárnám, míg elmúlik a vérzés. Sőt, ha rendes vérzésről van szó, ami a megszokott, akkor nem is csinálnék, mert nem gondolnám, hogy terhes vagyok...
Amikor terhes voltam, nekem egyértelműen nem jött meg.
Nem olyan rég volt egy olyan szituáció, hogy rendesen védekezünk, de mégis más volt a vérzésem, 2-3 napig tartott mindössze és gyengébb volt, mint szokott, de a biztonság kedvéért, mivel száz százalékos védekezési módszer nincs, így csináltam tesztet, de csak mikor már nem volt vérzésem. De természetesen nem voltam terhes, így negatív is lett.
3.!
Az az értelme, hogy 1 hónapja próbálkozunk és lehet, hogy megestem attól hogy megjött. Alig vérzek, most vagyok az 5. napon és a mellem még mindig fáj, ami nekem 3-4-nél elszokott múlni. Egy próbát megér, nem veszítek semmit, max párszár forintot :)
Nem azt mondtam, hogy ne teszteljen egyáltalán, csak hogy nem gondolnám, hogy az a pár nap már annyit számítana, míg megvárja, hogy elmúljon a vérzése.
És azért hiába létezik terhesség alatti menzesz, azért a nők többsége nem menstruál, ha terhes.
De mindenki azt tesz, amit akar, csak én nem látom értelmét.
Meg ha már a kérdező kérdést tesz fel, mert benne is felmerült, hogy inkább ne a vérzése közben csináljon tesztet, akkor tán megoszthatom, ha nekem meg az a véleményem, hogy én utána tesztelnék, ha elmúlt a vérzésem, nem?...
Ja, és ezért is nyugodtan pontozzatok le, ha ettől nektek szebb lesz a napotok!:)
Utolsó: az igen!:)
Kérdező: teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!