Baratnomel le fekudtunk és nekem ez volt az elso es lehet hujen hangzik de az ovszert elore nem jo felol huztam fel de majd rendeseb es meg volt de a gumi el szakadt mielot el elveztem volna es tobet nem is raktam be lehetséges hogy terhes?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 16:44
11/13 anonim válasza:
Kicsi a valószínűsége a terhességnek, de ha féltek írasatok esemény utáni tabletát! De szerintem nem lesz semmi gond! Nyugi!!
12/13 anonim válasza:
Szurkolok, hogy ne legyen terhes a lány! Egy ilyen gyökér, aki még írni sem tud, még véletlenül se szaporodjon!!!! Sajnos a szexhez tényleg nem kell ész.
13/13 anonim válasza:
Első válaszoló!!!!Én olyan jót nevettem...sőt hahotáztam a válaszodon,hogy zengett az egész ház:))))))Nagyon jóóóóó!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!