Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baratnomel le fekudtunk és...

Baratnomel le fekudtunk és nekem ez volt az elso es lehet hujen hangzik de az ovszert elore nem jo felol huztam fel de majd rendeseb es meg volt de a gumi el szakadt mielot el elveztem volna es tobet nem is raktam be lehetséges hogy terhes?

Figyelt kérdés

2014. nov. 6. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kicsi a valószínűsége a terhességnek, de ha féltek írasatok esemény utáni tabletát! De szerintem nem lesz semmi gond! Nyugi!!
2014. nov. 6. 17:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Szurkolok, hogy ne legyen terhes a lány! Egy ilyen gyökér, aki még írni sem tud, még véletlenül se szaporodjon!!!! Sajnos a szexhez tényleg nem kell ész.
2014. nov. 6. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Első válaszoló!!!!Én olyan jót nevettem...sőt hahotáztam a válaszodon,hogy zengett az egész ház:))))))Nagyon jóóóóó!!!!!
2014. nov. 6. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!