Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig este szedtem a gyógyszert, és szeretnék reggelre váltani, akkor azt a következő levél kezdésénél megtehetem?
A következő levélnél biztosan, de szerintem szedés közben is szépen el lehet tolni hogy egyre később veszed be. Kb az összes fogamzás gátlónak van egy 12órás "elcsúszási" ideje szóval ha este 8körül szoktad szedni és csak másnap reggel 8ig beveszed elvileg nem lehet probléma, de azt a pár hetet/napot a következő levélig kibirod. Ha nem válik be ugyan úgy vissza lehet tenni.
19F <--ne ijesszen meg hogy fiú vagyok a barátnőm már 1 éve szed fogamzásgátlót :)
én is csak a következő levélném szerettem volna másképp, mert ha este veszem be, és ha elfelejtem és reggelre meg már eltelt 10 óra. Viszont ha reggel szedném, és ne adj isten elfelejteném, akkor lehet, hogy 1-2-3 órán belül eszembe jutna, ami még nem baj :) ezért szeretném...
és csak érdeklődésképp kérdeztem, hogyha mégse válna be jobban, akkor visszatérhetnék-e az estire 1 hónap múlva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!