Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha váltok gyógyszert akkor megszűnik a következő problémám?
9 hónapja szedek Belarát. Sajnos nem nagyon figyeltem magamra és felszedtem 6-7 kilót ami már zavar, és a párom is mondta, hogy jó lenne ha megint olyan kis popsim lenne mint volt előtte. :( Az a baj, hogy engem is nagyon zavar! Le szeretnék fogyni, de úgy gondolom, hogy ha továbbra is ezt a gyógyszert szedem akkor tovább fogok hízni, vagy épp nem tudok lefogyni! Az orvos csak találomra írta fel ezt a tabit, aztán vittem neki a laboros papírt, kérdeztem, hogy tuti jó lesz ez a gyógyszer? Azt mondta, igen...kb rá se nézett...Aztán visszamentem 3 hónap múlva, mert gombám lett (azt se zárom ki, hogy a gyógyszertől). Ekkor mondtam neki, hogy szeretnék másikat, mert hízok. Azt mondta, ez az első 3 hónapban természetes, mert megköti a vizet, de majd lemegy. Ehhez képest már 7 kiló feleslegnél tartok. Kedden szeretnék menni hozzá, mert akkor nem vagyok bent a fősulin, de nem tudom felír-e másikat. Fél évvel ezelőtti laborpapír még érvényes lehet? Másik orvoshoz nem tudok menni, mert nem tehetem meg azt, hogy 8-9ezer ft-ot kifizessek csak ezért, akihez most járok, az sztk-s. Végül is nagyon rendes, csak ez zavar hogy így írta fel a gyógyszert és nem akar másikat felírni nekem. Szerintetek mit tegyek? Aki hízott ugyanígy, mint én, aztán váltott, le tudott fogyni, illetve segített, hogy váltott? Előre is köszönöm, és bocsi, hogy hosszú lett! :)
19/L
Szia! Gyogyszertol nem leszel gombas, viszont mostmar tul vagy az elso harom honapon. Igenis tessek addig kardoskodni, amig nem ir fel masikat.
En Gestomix 20at szedek, egy deka nem jott fel amugy, szoval ha tenyleg talalomra ir fel gyogyszert, akkor ezt ajanlom. Semmivel sem nagyobb az eselye, hogy nem lesz jo, mint akarmelyik masiknak.
Mi az, hogy ha te váltást akar, akkor ő nem ír fel másikat?! Akaratoskodj, ez a te tested, nem ő hízik ...
(Én kb 1 hét múlva fogom elkezdeni a Lyndinette 20-at, hízásra hajlamos vagyok, úgyhogy félek is rendesen, egy év alatt adtam le kínkeservesen 10 kilót, most 50 vagyok és semmiért nem kockáztatnám, hogy visszajöjjön...)
Szia.
Megpróbálhatsz másikat felíratni, de szerintem aki hajlamos a hízásra, az valószínű másiktól is fel fog szedni pár kilót.
Barátnőmmel ugyanilyen cipőben járunk, most gondolkozunk az abbahagyáson, neki kb 20 kiló jött fel 3.5 év alatt, ez azért durva, úgyhogy leállunk.
Fél évvel mi is elmentünk a nőgyogyihoz új gyógyszerért, de amit felírt akttól is ugyanúgy hízott sajnos :(
Most megpróbálunk áttérni az óvszerre.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!