Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Qlaira fogamzás tablettát szedtem. Tegnap szedtem be az utolsó szemet. És tegnap (szombaton) meg is jött a vérzésem. Másik gyógyszert irattam fel Dienille-t. Ma vegyem be az elsö szemet? Vagy ha a vérzésem elmult?
Miért nem olvasod el azt a szart? Szerinted azért rakják mellé, hogy WC papírnak használd?
"Ha más, kombinált fogamzásgátlóról tér át a Dienille alkalmazására:
Az előzőleg használt készítmény utolsó tablettájának bevételét követő napon elkezdheti a Dienille szedését (ne tartson gyógyszerszünetet).
Ha a korábbi készítmény inaktív (hormonmentes) tablettákat is alkalmazott, az utolsó aktív (hormont tartalmazó) tabletta bevételét követő napon kezdje el szedni a Dienille-t. Ha nem biztos benne, hogy melyik az aktív, illetve inaktív tabletta, kérje orvosa, vagy gyógyszerésze tanácsát."
Értem. Akkor most elmondom, hogy neten szinte az összes gyógyszer betegtájékoztatóját megtalálod. Google: "xy (gyógyszer neve) betegtájékoztató".
Most már legközelebb tudni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!