Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ha a barátom gumi nélkül simogatta a péniszevel a csiklomat?
Figyelt kérdés
Nem dugta be gumi nélkül oda csak gumival engedtem és nem a gumiba élvezett el és utana feltöltöttem vízzel is de nem szivárgott...miután elment a barátom letörölte a péniszét és kb fél órával később simogatta a csiklomnal kb 2 percig vele de nem tette be...nagyon felek :( nem akartam engedni neki de könyörgött és most nemtudom mit tegyek...mennyi esély van rá?okt. 25. 19:45
11/12 anonim válasza:
Magyarország, edukációs szint 2024, gratulálok.
12/12 anonim válasza:
Szinte semmi esély, de hátha az úszói lábakat növesztettek😂.Nem sok eszed van, az látszik, de legalább tájékozódnál mielőtt szétteszed a lábad, mert te fogsz szívni ha baj lesz.
Ha semmit sem akarsz kockáztatni, egyszerűen ne engedd a farkát csupaszon közel magadhoz. Vagy majd te könyöröghesz gyerektartásért, vagy abortuszra, amit nem akar majd kifizetni, ha egyszer nem csak simogatni fog vele koton nélkül.
Ne legyél már ilyen buta! Ő a kényelemre megy, és nem érdekli, hogy esetleg neked ebből bajod lehet, még ha elenyésző is az esély rá. Ha egy kis kérlelésre ezt engeded, később majd többet is akar óvszer nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!