Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mister size óvszer vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mister size óvszer vélemény?

Figyelt kérdés

A párommal most fogjuk kipróbáli először ezt a márkát. Mivel drogériában kapható óvszerek nem elég nagyok, szexshopban ebből, és a My size nevűből találtunk megfelelő méretet, viszont az utóbbiról az a tapasztalatunk, hogy biztonságos, de borzalmas az illata.

Azért is érdekelne, mivel a Mister size óvszerek dobozán azt írják, nagyon vékony, és félek, hogy nem elég megbízható, esetleg elszakad, stb.

Aki használt már ettől a márkától,tudna írni véleményt?

#szexshop #Mister size
ma 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Én csak a my size-ról tudok infót, én azt használom. Megbízható és kényelmes.

A szagával nem foglalkoztunk sosem!

ma 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:

A MySize, a MrSize és a MyOne akik gyártanak nagyon nagy óvszereket, szerintem egyiknek sincs baj a szagával.

(Inkább azzal, hogy még ezek is túl kicsik)

ma 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon jó minőségű, nyugodtan használhatjátok!
ma 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
Legjobb! Mysize sokkal vastagabb, élmény utána a mistersize. Nekünk egyszer sem szakadt ki, több éve használjuk. Bár nekem még nem sikerült egy fajtát sem kiszakítani.. Nem szakadnak ezek olyan könnyen. Persze kibontásnál figyelni kell hogy ne sértsd meg. Jó tanács, a táblázat alapján ajánlott méretnél egyel kisebbet vegyél, az még pont nem szorít, de biztos semmi esetben nem fog lecsúszkálni. Én nem találtam még ennél jobb gumit. 64-est használok, de nyilván ez egyéni.
ma 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!