Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexpartneremmel akivel egy ideje osszejarunk, belém élvezet. Én használom Pharmatex lágy kapszulát, szerintetek mennyire véd a terhességtől meg mint a tablettas fogamzásgátló?! Legfőképp nők! Véleményét kérném, nem kell a negatív le húzás.
Nem legfőkébb nő vagyok, de az a szar max 70%os hatàsfokú.
Ha gyereket akarsz, csinàljàtok csak így, tovàbb.
Hugoméknál bevált, meddő is lett tőle. Így nála ez 110%-os lett. Így gyerek nélkül kapufa!
A mi esetünkben két tervezett gyerek (minkettő fiú) után ezzel a termékkel próbálkoztunk, mint fogamzás gátló. Az eredmény egy gyönyörű, egészséges szőke kékszemű orromnálmegvezetmintacirkuszilovatkilóramegvetthülyétcsinálbelőlem hercegnőm alázatos alattvalója apuka lettem.
Egyet tudok veled érteni abszolút!
Köszönöm szépen a értelmes választ.
Már az is ritka hamar valaki nem rosszindulatból, szól hozzá, mert cska ide bofog valamit mert erre képes csak.
Páromnak a nőgyógyász is azt ajánlotta.
Nem írt fel neki semmit. 😒
Mivel már 45 éves.
Mindig bele élvezek nem volt gond soha.
Max annyi hogy utána sokáig folyik ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!