Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet beszerezni a plasztik (hormon ès fèm mentes) műanyag mini spirált, ill. mi a módja a beszerzèsnek?
Az orvosommal hosszas kìsèrletezès ès konzultáció során arra a következtetèsre jutottunk, hogy számomra csak a plasztik mini spirál (plastik mini IUD) az egyetlen gyakorlatban is járható út. Itthon viszont kivonták a forgalomból. Meg van róla győződve, hogy lehet kapni valahol Európában vagy Skóciában, de èn hosszas nyomozgatás után sem találom, bármilyen komoly erőkkel is keresem, Google nem a barátom. (Nem mennèk bele hosszan az alternatìvákba, mièrt ezt választottam, megvan rá a jó okom. Ìrom ezt le azèrt, mert èrdemi segìtsèg helyett eddig mindenhol azt kaptam, hogy mè' nem használok gumit, tablettát, naptármódszert, jósnőt (poèn), stb. ) Nekem tènyleg csak ez működne.
(Az orvos nem túl segìtőkèsz a beszerzèssel kapcsolatban, pedig korábban ő beszèlt rá a hormonosra, aminek a tüneteivel jó egy èvet szìvtam, annak ellenère, hogy a mèhem formájából sejthette, hogy nem fog beválni, ès ezt felhelyezès előtt illett volna nekem legalább megsúgnia, hogy van rá komoly esèly, hogy számottevő mellèkhatásai lesznek.)
Szóval kifogytam az ötletekből, ha valaki tud bármi konkrèt tanácsot adni a beszerzèsről, hálas lennèk èrte. Èsszerű keretek között akár anyagilag honorálnám is a segìtsèget.
A város legjobb orvosáról van szó, gyakorlatilag mindenki hozzá jár. Ilyen tèren a hozzáállását jelenleg èn is hanyagnak èrzem kissè, de rendelèsen egyèbkènt mindig teljesen normális, ìgy nem szìvesen mennèk most egy idegen "karjaiba". Már csak azèrt sem mert új orvossal, aki nem ismer, valószìnűleg több körös lenne a dolog, ès az elmúlt időszakban már ìgy is viszonylag sokat költöttem rá (kontroll, levètel, stb.), ha nem muszáj, nem hagynèk ott többszázezret.
Szóval itt most a kèrdès konkrètan továbbra is a csak plasztik mini spirál beszerzèsi helye ès módja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!