Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik tablettát ajánljátok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tablettát ajánljátok? Melyiknek nincsenek erős, káros, zavaró mellékhatásai?

Figyelt kérdés
jan. 8. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Azt ajánljuk, hogy ezt a nőgyógyászodtól kérdezd meg!
jan. 8. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármilyeknek lehet pont nálad erős, zavaró, káros mellékhatásai. De majd a nőgyőgyász vmilyet felír neked
jan. 8. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
17%
Attól függ mi a cél, extasy tabi nekem bejött és másnap nem volt semmi mellékhatása.
jan. 8. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Ahogy a #2 írja, bármelyiknek lehet olyan mellékhatása, ami pont nálad jön elő.
jan. 9. 15:26
 5/5 anonim válasza:
66%
Amikor én fiatal voltam, kb 20-25 éve, azt fújta mindenki, hogy ezek a mai tabletták már nagyon biztonságosak és enyhék. Nézd meg a meddőségi centrumokat tele vannak a kortársaimmal. A baráti társaságomban is sajnos nagyon érezhető. Hosszú évek alatt kemény munkával vagy lett egy gyerek vagy egy sem. Nagyon sok az edometriozis, pcos, és a hasonlók. Ne szedj be semmit.
jan. 10. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!