Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat esetén zavaró lehet az óvszer, mint védekezési módszer?
Nekünk nem probléma! még 5 év után se!
Az elején kis tini fejjel bele mentem a fogamzásgátló szedésébe. kb 1 évig szedtem, sok mellékhatás jött ki rajtam. Hüvelyszárasság, havonta visszatérő hüvelyfertőzések és libidó csökkenés. Konkrétan 0 lett a libidóm!
Rengeteget szenvedtünk ez miatt mindketten, úgy hogy abba hagytam a szedését és minden helyre állt!! Nagyon megbántam hogy hagytam rábeszélni magam, kockáztatva ezzel az egészségemet.
Vissza tértünk a gumira, nem kényelmetlen neki mert jó méretet veszünk.
Nekem nem volt gondom tartós kapcsolatban sem a gumival.
Akinek nincs stabil erekcoja azt megertem hogy odzkodik tőle
F
20 évesen semmi problémám nem volt vele, utána majd 10 évig nem használtam, majd utána megint, és elment a kedvem az egész szextől miatta. Személy szerint sokkal kevesebb inger éri a farkamat, van hogy alig tudok elmenni, pedig próbáltam a legdrágább, legvékonyabb óvszereket is. Aki azt állítja nem érez különbséget, az hazudik és pont.
Az én párom sem szed tablettát(orvosilag nem javasolták, a spirált próbálta, de nem jött be neki), megbeszéltük hogy ha becsúszik egy gyerek akkor nem probléma, naptár módszer+ megszakítást alkalmazunk. A termékeny napokon csak orál. Akinek rendszeres és pontos ciklusa van ott ez simán működhet, persze nagy odafigyelés kell a férfi részéről, egy ismeretlennel nem szabad bevállalni.
42F
Koràbbi kapcsolataimban óvszer volt, bàr komolynak nem mondanàm őket, a max 10 hónap volt.
A most màr férjemmel kb 2x próbàltuk eleinte a gumit, ő semmit nem érzett, engem zavart, hagytuk... Rontotta az élményt. A fogamzàsgàtló nekem nem jött be, majd leszakadtak a melleim, annyira fàjtak tőle, libidó nulla. 3 félét is próbàltam mind kuka. Ràm nagyon rossz hatàsa volt a hormonos cuccoknak.
Megmaradtunk a pharmatexnél, néha megszakítàssal, néha nélküle. Bevàlt. 10 éve használjuk. Sokkal jobban szeretjük teljesen érezni egymàst, jobb, izgatóbb, intimebb az együttlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!