Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen még szűz vagyok. Van ötletetek?
19 éves fiú vagyok, de már nagyon "ki vagyok éhezve" :D. Igazából fizetőshöz nem szeretnék menni, viszont akkor mi a megoldás? Komoly kapcsolat nem hinném, hogy lesz egy darabig, alkalmira meg eddig esélyt sem láttam. - A külsőmmel nagyjából elégedett vagyok.
Magam sem tudom, milyen választ várok. :D
Tapasztalatokat, ötleteket szívesen meghallgatnék ilyen téren.
Köszönöm a válaszokat.
Kérném Petikének Jimmy: Gyere sírj a vàllamon című szàmàt!
Menj emberek közé. Mutass magabiztossàgot, legyél lehengerlő, de nem tajparaszt.
Miért nem hinnéd hogy lesz komoly kapcsolatod?
#1 Mi az oka hogy szűz vagy?
"Magam sem tudom, milyen választ várok. :D"
Nem bántásból, de nagyon is jól tudja mindenki, hogy az ilyen kérdések mögött milyen remény rejtőzik. :) Az a vágyad, hogy valaki megszánjon, és elkezdjen rád finoman nyomulni, felajánlja magát diszkrét keretek között, ja és persze a személyisége is legyen olyan, mint egy rendes lányé. Ne tagadd, hogy nem fordult meg a fejedben ez a gondolat. :P Nagyon jól tudod hogy két véglet van, vagy az hogy elkezdesz erőt venni magadon és ismerkedni, vagy marad a maszti, ha már a prosti opció kilőve. Amúgy elhiszem hogy a külsőddel elégedett vagy, képzeld azzal én is, ettől függetlenül 28 évesen szintén szűz vagyok, de nem így állok már hozzá, hogy nem létező megoldást várok emberektől, hogy majd helyettem megoldják a problémákat. Bocsi ha kicsit bántó jellegű a hozzászólásom, de ezt látom.
Miért nem akarsz fizetőshöz menni? Nem te vagy az első akinek ez a gondolkodása. Több szűz fiúval beszeltem már errol ..egyik sem akart menni.
Miért? Túl lesztek rajta..szégyellni még nem kell.
N
Menj igyál meg egy bambit és nézd meg az énb következő részét.
Ha 19 évesen itt irogatsz csajozás kérdésben , akkor neked se lesz soha semmi. Nyugodj meg 4-5 év múlva is itt leszel, ha meglesz még az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!