Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen szűz vagyok mit csináljak? Mindenki kinevet aki megtudja barátnőim is.
Egyél sok sajtot mert az egészséges!
Amúgy a pasik nagy része egy fej nélküli véres torzót is megdugna, úgyhogy te sem maradsz faxx nélkül.
Valamilyen szinten értem a szülőket, hogy féltik a gyereküket. Ha belegondolsz ebbe, nem haragudhatsz rájuk, bár lehet hogy kicsit túltolták ezt a tiltást, mert az ismerkedéssel is bajuk volt.
Ezek szerint te nem szeretnél komoly kapcsolatot... ha azt akarnál, akkor nincs értelme hogy zavarjon ez a dolog, mert egy komoly férfi ezt inkább értékelni fogja.
Keress új barátokat.
Baráti társaságban köztudott, hogy fehér a májam de eszembe nem jutna piszkálni a 20pluszos szűz barátaimat. Az ő dolguk, legyen az oka bármi.
És mi lenne akkor ha kicsit levetkőznéd a gátlásaidat és kilépnél a Szülői konfortzónából...
Ez nem lehet 25 évesen kifogás hogy nem engedték a szülők... Valójában te sem nagyon akartad
Aki kinevet azért mert szűz vagy az egy idióta.
Ne a szüzességedre koncentrállj, hanem az udvarlókra.
29/f
Nos, próbáljuk meg elkezdeni az elejétől.
Beszélgetünk? A többi meg vagy alakul, vagy nem.
Állj a sarkadra, és gyere össze egy normális fiúval. Én is sokáig szűz voltam, egészen 24 éves koromig. Összejöttem egy lánnyal és azóta is vele vagyok, nem röhögött ki.
Ha érdekel, hogy mi történt, akkor elmesélem, de nem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!