Mit kéne tennem? Még szűz vagyok és cikiznek emiatt a barátnőim. [többi lent]
15 évesen azzal húztak hogy csak én vagyok szűz. Részegen túl is estwm rajta. Kiderült szinte az összes lány szűz volt. Èvekig nem élveztem a szexet. :-(
29/n
szerintem semmit nem kellene tenned. max felfognod, hogy nem vagy gáz, és akkor szexelj ha biztos vagy benne. ennyi.
furcsa, engem sose cikiztek, talán a te társaságodban parasztok mozognak.. azokra meg nem kell adni
Cikiznek, mert nem égtél ki 16 évesen?
Legyen egy kis eszed. :) Ne hallgass rájuk. Cikizni valakit emiatt gyerekes, buta dolog.
"nem vagyok olyan biztos a dolgomba" a válasz pedig itt van, ha nem vagy benne biztos, akkor ne tedd!
Ne foglalkozz a többiekkel. Te sokkal értékesebb vagy náluk, mert nem adod oda magad olyan könnyen... Egyébként biztos forrásból tudom, hogy a pasik is jobban szeretik az olyan lányokat akik nem adják könnyen magukat, akiért küzdeni kell. Ha már egyszer megküzd érted a megfelelő férfi, az tutira meg fog becsülni, mert aki csak egy éjszakát akar az sokkal hamarabb fel fogja adni minthogy te beadnád a derekad.
Ne kapkodd el a dolgot, azért mert az a divat... Nem éri meg, később megbánnád...
Tanács?
Hát az van: NE LEGYÉ' HÜLYE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!