Mit kéne tennem? Még szűz vagyok és cikiznek emiatt a barátnőim. [többi lent]
Figyelt kérdés
Meg szűz vagyok, az utolsó az osztályba, és a csajok már cikiznek emiatt. Éppenséggel lenne kivel elveszítenem,meg szeretném is, de nem vagyok olyan biztos a dolgomba. Valami tanács? 16/L2011. szept. 20. 15:35
11/16 anonim válasza:
Gratulálok a ribanc osztályhoz. Ezek nem barátnők, hanem hülye p.csák. A nagy részüknek pedig csak a pofája nagy. Gondolom egyiknek sem elég a 14 centis farok, de ha élőben látnának egy igazit, sírva elfutnának. Nem kell velük foglalkozni. Csak azért elveszíteni, hogy megfelelj másoknak, nem csak hülyeség, de felelőtlenség is.
12/16 anonim válasza:
Küldd el őket a f@szba. Nincs jobb dolguk mint a te nemi életeddel foglalkozni. Sok kis hülye kurv@
13/16 anonim válasza:
Tényleg de ciki hogy nem vagy rib@nc.....
Hagyd már. Küld el a "barátnőid" nevét ,számát.
Mutatnék nekik valamit!
14/16 anonim válasza:
Mondd azt nekik hogy már nem vagy szűz aztán kapják be
15/16 anonim válasza:
Semmi közük hozzá, de ha gondolod, hazudj te is. Ellenőrizni csak nem akarják.
Viszont ha nem akarod, ne csináld! Szaladgál még jónéhány korodbeli szűzlány az országban, csak ők nem hirdetik ezt magukról olyan hévvel, mint az osztálytársaid, akik mind elhitték a többiekről, hogy azok már milyen nagylányok és ők sem akarnak lemaradni.
16/16 anonim válasza:
a barátnőid ribancok, menj és értékeld át az életedet és azt, hogy kivel barátkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!