17 éves lány vagyok és még szüz a barátnöim mindig azt mondják hogy nagyon jó a szex de én félek az elsötöl. Akit meg kérdeztem fojton azt mondják hogy fájdalmas amikor ki jukad. Télleg nagyon fog fájni?
jajjjj anyám, hagyjuk már ezt a hülyeséget!
Kellemetlen? Fáj?
Na figyelj, nekem még friss az élmény, a múlt héten vesztettem én is el, ugyebár :D
Na, szóval... ez szerintem csak pasitól függ... ha fel vagy izgulva, és a pasi meg figyel rád, akkor minden oké lesz.
Én nem véreztem, nem nyafogtam, nem is fájt... Az első lökésnél egy picit feszített, de ugyan akkor nagyon jó érzés is volt... És pár lökés után már nem is feszített, sőt :P... Szóval nincs mit izgulni meg féli ettől, nem fogsz belehalni... egy méhcsípés sokkal jobban fáj, mint ez...
Legalább is nekem nem fájt, de én már előtte is éreztem, hogy nem lesz itt gond ilyen téren. Szóval ne parázzál már, engedd el magad oszt kész. Nem fogsz belehalni... :P
Sőt, nem is nevezném fájdalomnak, inkább picit szokatlan... és annyi!
Nyugi, jó lesz az :D
Hallgass a második válaszolóra...
Mellesleg amíg nincs barátod(akivel komoly kapcsolatban vagy) addig felesleges ezen gondolkodnod.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!