Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használ valaki hüvely gyűrűt? Nem esik ki? Nem csúszik fel? Szeretkezés közben zavaró lehet?
Sziasztok!
Érdeklődnék valaki próbálta-e már a hüvely gyűrűt és hogy bejött e neki. A nőgyógyászom ajánlotta.
Nekem azt mondta a vérzés 2. Napján kell felhelyezni és 21 nap múlva kivenni. Kérdésem az lenne, hogy ha 1-jén helyezem fel akkor 21, vagy 22-en kell kivenni?
Tehát a felhelyezés napja az első vagy a 0.?
Valamint hogy szeretkezés közben nem zavaró? Nem eshet ki vagy éppen csúszhat feljebb?
Valamint hogy ha nem hüvely gyűrű, akkor milyen fogamzásgátlót használtok?
Köszönöm a segítséget!!:)
En a felhelyezes napjatol veszem a 21 napot azaz ha elsejen teszem fel akkor 21en veszem ki.
Baratomat nem zavarja hogy bent van.
Köszönöm a választ!!
És nem is mozdul el?
Én fel évig használtam huvelygyurut, a verzesem tökéletesen beállt tőle, csak az első havi adagnal aggódtam, hogy fent van-e meg arra gondoltam mindig, hogy bennem az a gyűrű
Egyébként sose volt semmi baj vele
A páromat zavarta, mert neki kikezdte a peniszet egy elég érzékeny ponton, szóval mi együttlét előtt mindig gyorsan kivettuk(nem rontott a hangulaton) aztán, ahogy az utasítás is írja együttlét után megmondtam a gyűrűt hideg vízzel alaposan és visszahelyeztem
Viszont nem a libidom földhöz vágta a hangulatommal együtt, szóval még ez a kevés helyi hatású hormon se vált be számomra zavaró mellékhatás nélkül😕
Annyit tapasztalhatsz mellette még, hogy több lesz a folyásod
De összeségében kényelmesebb, és nincs az, hogy el lett felejtve a bevétele😊 Csak ugye..mégis csak méreg a szervezetnek.
Megmondtam helyett megmostam*
nem helyett nekem*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!