Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ha a barátom gumi nélkül simogatta a péniszevel a csiklomat?

Figyelt kérdés
Nem dugta be gumi nélkül oda csak gumival engedtem és nem a gumiba élvezett el és utana feltöltöttem vízzel is de nem szivárgott...miután elment a barátom letörölte a péniszét és kb fél órával később simogatta a csiklomnal kb 2 percig vele de nem tette be...nagyon felek :( nem akartam engedni neki de könyörgött és most nemtudom mit tegyek...mennyi esély van rá?

okt. 25. 19:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb semmi, szóval nyugi
okt. 25. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok esely van ra.

Mennyi idosek vagytok?

okt. 25. 19:51
 3/12 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, ő pedig 18
okt. 25. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lehetsz.
okt. 25. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Szegénykém, nem sok IQ-val áldott meg az élet, de látom azért a lábaid szét tudod tenni...
okt. 25. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

#5 az ilyen szöveget tartsd meg magadnak.

Kérdező: ne aggódj ettől nem leszel terhes. Ugyanakkor beszélgess el a pasiddal, mert az nem állapot, hogy valamitől te így félsz ő meg erőből kikönyörgi - függetlenül attól az jó-e és okozhat-e bajt, ha te félsz ne erőltesse.

okt. 26. 04:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj ennek extrém kicsi az esélye. Mindennek jókor kell jó helyen lenni ahhoz hogy egy nő terhes legyen.

Viszont beszélj erről a barátoddal, hogy ezt nem szeretnéd így legközelebb mert hiába esik jól, utána félelem van benned. 🩷

29/N

okt. 26. 08:20
 8/12 anonim ***** válasza:
24%
Barátnőmmel évek óta dugunk gumi nélkül úgy, hogy nem szed semmi gyógyszert, annyi, hogy nem élvezek bele. És nem lett terhes. Szóval... :)
okt. 26. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
"gumival engedtem és nem a gumiba élvezett el és utana feltöltöttem vízzel is de nem szivárgott...miután elment a barátom letörölte a péniszét" így beszélnek a 17 éves lányok? azta
okt. 26. 09:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz. Akkor lehetsz ha a gumi nélküli pénisz a hüvelyedben jársz.

Legközebb mikor nőgyógyászhoz mész, kérd meg a szexuális felvilágosításra. Nincs abban semmi ciki. Inkább hasznos és becsülendő. De mindenképp kellene.

okt. 27. 00:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!