Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Spirál jelző szál ?mi a teendő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spirál jelző szál ?mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok most február 14-én volt spirálfelhelyezésem egyáltalán nem fájt nem is éreztem belőle semmit és utána sem görcsöltem de viszont pecsételek azóta is.. a kérdésem a következő a jelző szál mikor puhul meg?

Szeretkezés közben böki/szurja a párom ... De én nem érzek belőle semmit nekem egyáltalán nem szúr...

Na most ilyenkor menjek vissza az orvoshoz és kérjem hogy vágja a kisebbre vagy ez meg puhul magától? És ha igen akkor mennyi idő után?

A másik kérdésem pedig hogy kb meddig véreztetek ti felhelyezés után és nektek sem fájt semmitek?

Sima réz spirálom van

Előre is köszönöm szépen a segítséget :)

24 L

tegnapelőtt 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
... vissza kell menni, ez nem normális.
tegnapelőtt 14:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Mármint melyik része nem normális?
tegnapelőtt 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
...hogy érzi a párod.
tegnapelőtt 14:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Neked is van? Es ha igen akkor a te párod nem erezte a jelzőszálat?
tegnapelőtt 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:

A férjem sosem érezte. Vissza kellene menni, az orvos levág belőle.

Néhány napot véreztem felhelyezés után. De még arra emlékszem, hogy a második hónapban (felhelyezés után) volt egy hét vérzésem ciklus közepén.

tegnapelőtt 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:

A vérzés normális.

A jelzőszál érzete nem. Ezt nem szabad éreznie egyikotoknek sem!! Vissza a nőgyógyászhoz és most már csinálja meg normálisan

tegnapelőtt 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:

4# így van.

3# as

tegnapelőtt 15:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Direkt mondtam neki hogy vágja annyira kicsire amennyira csak lehet mert a párom eléggé nagy mérettel rendelkezik és el ér a méhemig azt mondta nem ér el addig es ki nevetett ... Én nem érzek a szálból semmit.. ha fel nyúlok es ki tapintom kb fél centi lóg ki.... Valahol olvastam hogy meg puhul magától egy idő után.. de nem szeretném hogy hónapokon keresztül kényelmetlen legyen a páromnak az együttlét ... De minden féle képpen vissza megyek akkor
tegnapelőtt 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne visszavágja hanem vágja le az egészet. Az orvos ugyan úgy le fogja tudni venni, de nem fog zavarni. Vérzés előfordulhat később is bizonyos fajta spirál esetében, de ez számottevő. Komolyabb vérzésnek nem szabad lennie, megereszkedett méhszáj esetében van szülést követően spirál használatát követően.
tegnapelőtt 15:49
 10/10 A kérdező kommentje:

En csak pecsételek ..

Es nekem fent van a méhem és kicsi

Pedig természetes úton szültem a kisfiam

De vissza megyek :)

tegnapelőtt 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!