Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden rendben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb egy honapja baratommal vedekezes nelkul voltunk egyutt, nem tortent semmi, megszakitasos modszert alkalmaztunk es meg aznap escapelle tabit szedtem be. A mensim késett 14napot de hálistennek megjött, 2 tesztem is negatív lett. Szerintetek?ma 19:51
2/3 anonim válasza:
Az esemény utáni konkrétan egy hormonbomba. En az alkalmazás hónapjában pecsételtem, hánytam is, és késett szintén majdnem 2 hetet.
A tesztjeid negatívak, nem vagy terhes. Minden amit tapasztalsz “normális”, a következő hetekben kiürül a testedből a plusz hormon-löket, és rendeződni fog a ciklusod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, nőgyógyászom is mondta, hogy boríthatja a ciklust, illetve én is pecsételtem, de bennem volt a para, mi van ha a teszt volt rossz stb🤣 Egyébként semmi terhességre utaló "tünetet" nem tapasztaltam, de 19 vagyok, nem vagyok még tapasztalt.
Köszönöm mégegyszer!
ma 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!