Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatexet használ valaki? Utánna olvastam és nem túl biztonságosnak bizonyul. Azt írta ki a nődokim szülés utàn mikor kértem,hogy írjon fogamzásgátlót,eszem megáll
Én egy ideig használtam, de nagyon pontosan be kell tartani a tájékoztatóban szereplő használati utasítást.
Illetve én is olvastam hogy nem annyira megbízható, valamint úgy emlékszem nekem diszkomfort érzést is okozott, így hamar lecseréltem, de nem lettem terhes abban a hónapban egyébként.
Ha nem akarsz újra teherbe esni akkor mást javaslok, például óvszert.
Nekem iszonyúan csípett ottlenn.
Barátnőm terhes lett mellette.
Pharmatex baby...
Keress rá, mennyien estek teherbe ez mellett
5. Azok 99%a nem tartja be az utasításokat, azért lesznek terhesek, csak szégyellik bevallani.
Én 3 nőt ismerek aki terhes lett, de mindegyik rosszul használta. Ez nem a gyógyszer hibája. Az egyik szájon át vette be, a másik nem várta meg a 10 percet hogy szétolvadjon, a harmadik meg nem tett fel újat minden menethez mikor 1 nap többször is csinálták a pasijával. Aki hülye az így jár igen.
Én 15 éve használom, soha nem volt probléma. Terhes akkor lettem amikor egyszer NEM használtam , tehát meddő sem vagyok.
Szerintem amúgyis marha kicsi az esélye a teherbeesésnek, ha az embernek rendszeres ciklusa van és ismeri azt. Vagyis havi néhány nap gyakorlatilag az esélyes. Én ennek tudatában használtam a Pharmatexet évekig megszakítással és sosem lettem terhes, pedig bele-belecsúszott egy-egy ovu körüli időpont is. Amint szerettünk volna gyereket, rögtön jött.
Ettől függetlenül nem ajánlanám bárkinek bármilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!