Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a csajok szerint, akik úgy vélik, hogy az óvszer megvásárlása a srác dolga, fizetik a tablettát?
Adott két fiatal, akik elkezdik a szexuális életüket. Kezdetben gumival védekeznek, amit 100%-ban a srác fizet, mondván az ò dolga.
Ha átternek fogamzásgátlóra, akkor azt ugye 100%-ban a csaj fizeti?
Csak mert volt itt pár kérdés, hogy a gumit mindig a srác fizette, majd amikor már gyógyszert használtak a csajnak volt pofája az ár felét követelni, söt volt aki az egészet. Az ilyenek nemm szégyellik magukat? És hagyjuk már, hogy drága a tabletta, mert ha aktív szexuális életet élnek, akkor a gumi is az. Főleg ha 16-18 éves kölykökről beszélünk, akiknek még nincs önálló keresetük.
Amennyiben nem várod el, hogy fizessen a fogamzásgátlód feléd, jogos, hogy nem fizeted a gumi felét. Ha viszont egy forintot nem adtál bele a kotonba, akkor ne is követelőzz, hogy szálljon be a gyógyszerbe. Fizesd ki szépen egyedül.
Lehet különszámlát is kérni. Nem evidens, hogy nőként neked az étteremben sem kell fizetned a nemed miatt. Akkor sem dől össze a világ ha te fizetsz. A pincéreket valójában baromira nem érdelki ki fizet, csak fizessen.
Már megint a kölyökkel meg házimunkával való mártirkodás. A mai nők többsége eleve nem is akar szülni és egy pirítóst sem tudnak megcsinálni.
Remélem te se várod el, hogy a faszid a többszörösét vigye haza annak, amit te keresel. Csak mert ilyenkor jön ez a férfi dolga, hogy fogja eltartani a családot és egyebek. A nagyobb fizetés sokszor nagyobb felelősséggel és több munkával is jár.
Az ilyen kamu állásokba is inkább nőket vesznek fel. Így ha te 250-et keresel, míg a palid 800-at, akkor ne kegyenek már akkora igényeid. Sok férfi egyedül is képes gondoskodni magáról, míg sok nő képtelen. Erről vhogy szerettek megfeledkezni.
Váó, végül csak kiderült, hogy egy semmirekellő incel vagy, aki a nőket magasról lenézi.
Mostantól kérlek benneteket, ne válaszoljatok neki, mert csak tápláljátok őt.
Aki a párkapcsolatokat üzletnek tekinti amibe mindkét félnek ugyanazt kell bele adni szigorúan felezve az ne várjon normális nőt xD
Szánalmas vagy
Nekem nem volt probléma 2 évig eltartani a párom pedig en vagyok a nő 🤷♀️ te csak maradj a hisztinél
A te mentalitásoddal megnyugodhatsz, nem fogsz eljutni odáig, hogy ez téma, vagy konfliktus-forrás legyen.
Viszont a magam részéről:
Mindig tartottam itthon gumit, nem okozott gondot befektetni 2-3 dobozra, ha arra kerül a sor.
Ellenben sokkal nagyobb problémának éltem volna meg, ha valaki a gyógyszert akarja rám erőltetni, akár kifizeti/belead, akár nem. Nem anyagi megfontolásból vagyok ellene, de a feliratásáig sem akartam eljutni.
Tartósabb kapcsolatban meg persze nem gumiztunk örökké, működött a megszakításos szex, sosem volt belőle gond.
És kérdező adott egy 10 éves kapcsolat.
Abból 2 évig gumival volta védekezés, maradék 8 évben gyógyszerrel, akkor azt kinek kell fizetni?
Mert felborul az egyensúly... mivel csak a kapcsolat első 2 évében volt gumi, mondjuk összeköltözés után meg át lett térve a bogyóra...
Szerinted korrekt?
Durex óvszerből egy 10 db os 4.100 Ft. Vegyél egy hónapban 2 dobozzal.
Az ugye (4.100*2)*12 (hó) *2(év) = 196.800 Ft, de legyen a könnyítés kedvéért 200.000 Ft.
Egy fogamzásgátló középkategóriás értéke legyen 10.000Ft/hó.
Azt ugye akkor is be kell venni ha van sex, ha nincs.
Akkor 10.000*12(hó)*8év = 960.000 Ft.
Összesen a védekezésre szánt összeg a 10 év alatt 1.160.000 Ft.
Ami szerinted korrekt, hogy a szexet ugyanúgy élvezed (jobb esetben), de amint bejön a bogyó onnantól a csaj fizesse a védekezés 3/4ét.
Minden esetben, mert ugye ott van az az opció is, hogy neked nem áll fel a farkad és ugye akkor a nő hiába vette be a bogyót. Vagy kimarad egy nap, akkor is hiába vette be a bogyót, mert hoppon maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!