Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Azok a csajok szerint, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a csajok szerint, akik úgy vélik, hogy az óvszer megvásárlása a srác dolga, fizetik a tablettát?

Figyelt kérdés

Adott két fiatal, akik elkezdik a szexuális életüket. Kezdetben gumival védekeznek, amit 100%-ban a srác fizet, mondván az ò dolga.

Ha átternek fogamzásgátlóra, akkor azt ugye 100%-ban a csaj fizeti?

Csak mert volt itt pár kérdés, hogy a gumit mindig a srác fizette, majd amikor már gyógyszert használtak a csajnak volt pofája az ár felét követelni, söt volt aki az egészet. Az ilyenek nemm szégyellik magukat? És hagyjuk már, hogy drága a tabletta, mert ha aktív szexuális életet élnek, akkor a gumi is az. Főleg ha 16-18 éves kölykökről beszélünk, akiknek még nincs önálló keresetük.

2024. jún. 21. 12:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
21%
Miért én vegyem neki a tabit? Az ő teste, ő döntése ;-)
2024. jún. 21. 14:18
 12/43 anonim ***** válasza:
48%

Hova kerül a gumi? A farkamra. Tehát, kinek a dolga hordani magával? Az enyém.

Hova kerül a tabletta? A nő testébe. Kinek a dolga, hogy gondoskodjon róla? A nőé.

Ha ebből problémát gyártunk, menekülni kell. Nehogymár ennyit ne lehessen magunktól is tudni.

2024. jún. 21. 14:20
 13/43 anonim ***** válasza:
39%

Régen a barátnőknek én fizettem a tabletát. Vittem orvoshoz, vizsgálat nekem is. Így volt a biztos. Valamint én mentem a tabletáért, már ha csupasz f@sszal megyek a punciba kiszállás nélkül. Előtte a gumi beszerzés is az én feladatom volt.

Feleségem esetében mikor még csak barátnő/élettárs volt. Ugyan ez volt a menet. Két hónap után orvosi vizsgálatok, majd mentem a tabletáért. Ami ez után tőrtént, az kellemesen érintett, mert a dobozt fel sem bontotta...😃

Szerintem az első élvezésem sikerrel járt.

2024. jún. 21. 14:37
 14/43 anonim ***** válasza:
13# Remélem azért szólt előtte, hogy "elfelejtette" bevenni :D
2024. jún. 21. 14:45
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gumi vásárlás a pasi dolga. Tabira meg nem térünk át mert egészségtelen. Konklúzió: az a pasi aki nem szereti a gumit és/vagy csóró, azzal össze se jövök. 👍😁
2024. jún. 21. 16:03
 16/43 anonim ***** válasza:
0%
15. Szeretem a gumit és nem vagyok csóró. Átmentem a szűrőn?
2024. jún. 21. 16:06
 17/43 anonim ***** válasza:
70%

16

Nem.

2024. jún. 21. 16:08
 18/43 anonim ***** válasza:
17. Nektek aztán nem lehet megfelelni :D
2024. jún. 21. 16:09
 19/43 A kérdező kommentje:

Esetleg pénzt is kérsz a dugásért? Mintha vmi hatalmas szivesség lenne, hogy szétteszed a lábad. A gumi használata ugyanúgy a te érdeked is, hiszen nem akarsz teherbe esni.

2024. jún. 21. 18:08
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

19

A normálisabb pasiknál ez a gumi téma nem ennyire kardinális ám, aki dugni akart az megvette. Ha neked ez ekkora gond, akkor nyugodtan baxxál egyedül és nem kell gumi. (Mindenkinek jobb...)

2024. jún. 21. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!