Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a csajok szerint, akik úgy vélik, hogy az óvszer megvásárlása a srác dolga, fizetik a tablettát?
Adott két fiatal, akik elkezdik a szexuális életüket. Kezdetben gumival védekeznek, amit 100%-ban a srác fizet, mondván az ò dolga.
Ha átternek fogamzásgátlóra, akkor azt ugye 100%-ban a csaj fizeti?
Csak mert volt itt pár kérdés, hogy a gumit mindig a srác fizette, majd amikor már gyógyszert használtak a csajnak volt pofája az ár felét követelni, söt volt aki az egészet. Az ilyenek nemm szégyellik magukat? És hagyjuk már, hogy drága a tabletta, mert ha aktív szexuális életet élnek, akkor a gumi is az. Főleg ha 16-18 éves kölykökről beszélünk, akiknek még nincs önálló keresetük.
Szvsz a tabletta szedése alapvetően a nő feladata és az ő érdeke.
Volt már dolgom pár nővel, de soha senkivel sem merültek fel efféle anyagi dolgok. Sőt, olyan volt többször is, hogy randin szeretett volna beszállni a számlába. Általában végül az ölembe szálltak be ;)
Magadra ismertél?
Ha egy párról van szó szerintem a gumit és a tablettát felesben korrekt fizetni.
Nálunk így volt/van.
33L
Mindig én fizettem. 10 éven keresztül. Azóta közös a kassza
N
Nem, egyik sem csak az egyik fél dolga. Én ugyanúgy vettem a gumit (egyszer én, egyszer a párom), aztán a tablettát is ugyanúgy felesbe. Ennyi. Intelligens emberek így csinálják. Csak igazi hímek (nem férfiak) tolják át a tablettát a nőre ilyen ostoba dumával, hogy az a nő érdeke. Miért, a férfinak nem érdeke, hogy ne legyen gyerek? Főleg, hogy ők hisztiznek sokszor a guni miatt, hogy nem akarják viselni.
Gondolom ezt az olyan hímek csinálják, akik "nőügyekkel nem foglalkozom" kijelentéssel élik az életüket.
Férfiaktól elnézést kérek, akinek nem inge...
Az pedig a nő ugyanolyan semmirekellő pedig, aki mindent a másiktól vár el. De tudod nem csak ilyenek léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!