Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, egy kapcsolatban a srác dolga megvenni az óvszert?
Figyelt kérdés
Ez a srác dolga egy kapcsolatban vagy nem?2022. nov. 20. 18:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
43 szavazat
3/16 Csicuki válasza:
En szoktam venni van mikor a párommal veszek van amikor ő veszi mikor hogy sikerül szerintem ez mindenki érdeke.
4/16 anonim válasza:
Számomra alapvető, hogy az óvszert én veszen 19F
5/16 anonim válasza:
Igazából egy kapcsolatban szerintem egy közös. Amit úgy kell érteni, hogy aki épp olyan helyen jár amikor fogyóban van akkor megveszi. Ez ilyen egyszerű.
6/16 anonim válasza:
Nem,azé aki ragaszkodik a gumihoz.f
7/16 anonim válasza:
Egy zsugori kis pts szerint nem, majd a nőnek nem? Mit gondol egy ilyen kis fsz.
A férfinek a dolga!
9/16 anonim válasza:
Ha a nő annyira akarja, akkor vegye is meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!